ferferimoy مدیر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 عنوان شام یا افطاری | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 42 پست یه غذایی پیشنهاد بدین فقط اینا نباشه چون تازه خوردیمقرمهقیمهماکارانیمرغمرغ ترش خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم 1403/01/09 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 🙁✋🏻 چرا ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
مجولی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 8179 همبرگرفلافل،،پیتزااملت با سبزی خوردن و ترشیآبگوشتدمپخت شوید ماشچلوگوشتخوراک بادمجون با نونکوکوسیب زمینیعدسیحلیم گندم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 چرا گفتم این غذاها نباشه چون تازه خوردیمدقیقا همون غذایی که دیشب خوردیم رو گفتی😂 خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 گفتم این غذاها نباشه چون تازه خوردیم دقیقا همون غذایی که دیشب خوردیم رو گفتی😂 🤣🤣🤣چرا گزینهشو گذاشتی دیگع ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
missengineer عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5320 با معدم سازگار نیست لعنتی🥲 مرغ کباب کنینیا انواع کوکوهاما شمالی های برای افطار اکثرا انواع کوکوها رو درست میکنیم و با نون و پنیر و سبزی خوردن و چایی شیرین میخوریم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 همبرگر فلافل،،پیتزا املت با سبزی خوردن و ترشی آبگوشت دمپخت شوید ماش چلوگوشت خوراک بادمجون با ن ... وااای آبگوشت دلم خواست گوشتشم تازه خریدیم من رفتم بار بزارمش😇🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️وایسا وایسا نخود لوبیا خیس باید بشه ک🙁موند فردا شب خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 مرغ کباب کنین یا انواع کوکوها ما شمالی های برای افطار اکثرا انواع کوکوها رو درست میکنیم و با نو ... آره کوکو هم پیشنهاد خوبیهمن عروس شمالیا هستم🫠 خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 اگر مشهدی شله بخر نه شله زرد منظورته؟ خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 عجیب هوس ابگوشت کردم دقیقا منمموادشو خیس کنیم برای فردا شب خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
مجولی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 8179 وااای آبگوشت دلم خواست گوشتشم تازه خریدیم من رفتم بار بزارمش😇🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️ وایسا وایسا نخو ... نمن ک خیس نمیکنم،نفخ هم نداره🤷♀️تو زودپز میپزم،جاافتاده میشه👌
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 🤣🤣🤣چرا گزینهشو گذاشتی دیگع نوشتم اینا نباشه🤣🤣 خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 ن من ک خیس نمیکنم،نفخ هم نداره🤷♀️ تو زودپز میپزم،جاافتاده میشه👌 زود پز ندارم🙁😂میترسم نخریدم چند نفر از نزدیکامون به باد رفتن با زودپز چشم ترسیده خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم