ferferimoy مدیر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 عنوان شام یا افطاری | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 42 پست یه غذایی پیشنهاد بدین فقط اینا نباشه چون تازه خوردیمقرمهقیمهماکارانیمرغمرغ ترش خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم 1403/01/09 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طاهان عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2310 دقیقا منم موادشو خیس کنیم برای فردا شب اره من که تنبلم نمیخیسونم میریزم تو زودپز ،،
missengineer عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5320 آره کوکو هم پیشنهاد خوبیه من عروس شمالیا هستم🫠 کوکو گیلانی تو گوگل سرچ کن، خیلی خوشمزه است، با گوشت و حبوبات درست میشه و ماه رمضونا فقط درست میکنن
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 نه شله مشهدی با قیمه فراوون اها نه نیستیم متاسفانه تا حالا هم نخوردم خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13540 نوشتم اینا نباشه🤣🤣 آها 🤣 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 کوکو گیلانی تو گوگل سرچ کن، خیلی خوشمزه است، با گوشت و حبوبات درست میشه و ماه رمضونا فقط درست میکنن برم ببینم موادشو داریم🏃🏻♀️مرسی از راهنمایی خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 آها 🤣 خسته نباشی واقعا😂😂 خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
طاهان عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2310 اها نه نیستیم متاسفانه تا حالا هم نخوردم انشالله بیاین مشهداومدین برید خیابان محمداباد شلهپزی رضا بخرید مثل من عاشقش بشید ،،
مجولی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 8184 زود پز ندارم🙁😂 میترسم نخریدم چند نفر از نزدیکامون به باد رفتن با زودپز چشم ترسیده اهان،آره،بدون زودپز نمیشهاز اینا دارم ک دوتا قابلمه اییه،سه سوپاپ داره،کاملن مطمعنه،فک کنم میگن آرام پزاون زودپز خمره اییا ترسناکه،البته اگ زیرش کم باشه،خطر نداره
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 انشالله بیاین مشهد اومدین برید خیابان محمداباد شلهپزی رضا بخرید مثل من عاشقش بشید باشه مرسی😍 خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 اهان،آره،بدون زودپز نمیشه از اینا دارم ک دوتا قابلمه اییه،سه سوپاپ داره،کاملن مطمعنه،فک کنم میگن آر ... فعلا در حال حاضر مجبورم خیس کنم☺️ خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13540 خسته نباشی واقعا😂😂 😐ملسی مسخلم میکنی🥲🥲🥲 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
ferferimoy مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 😐ملسی مسخلم میکنی🥲🥲🥲 نه عژیژم مسخله نمیکنم☺️ خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13540 نه عژیژم مسخله نمیکنم☺️ فداتسم فسقلی ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•