2777
2789
عنوان

شام یا افطاری

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشتم اینا نباشه🤣🤣

آها 🤣

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

کوکو گیلانی تو گوگل سرچ کن، خیلی خوشمزه است، با گوشت و حبوبات درست میشه و ماه رمضونا فقط درست میکنن

برم ببینم موادشو داریم🏃🏻‍♀️

مرسی از راهنمایی

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
زود پز ندارم🙁😂 میترسم نخریدم چند نفر از نزدیکامون به باد رفتن با زودپز چشم ترسیده

اهان،آره،بدون زودپز نمیشه

از اینا دارم ک دوتا قابلمه اییه،سه سوپاپ داره،کاملن مطمعنه،فک کنم میگن آرام پز

اون زودپز خمره اییا ترسناکه،البته اگ زیرش کم باشه،خطر نداره

انشالله بیاین مشهد اومدین برید خیابان محمداباد شله‌پزی رضا بخرید مثل من عاشقش بشید

باشه مرسی😍

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
اهان،آره،بدون زودپز نمیشه از اینا دارم ک دوتا قابلمه اییه،سه سوپاپ داره،کاملن مطمعنه،فک کنم میگن آر ...

فعلا در حال حاضر مجبورم خیس کنم☺️

خسته نباشی واقعا😂😂

😐ملسی 

مسخلم میکنی🥲🥲🥲

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

نه عژیژم مسخله نمیکنم☺️

فداتسم فسقلی