2777
2789
عنوان

ابروی نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 27 پست
واقعا میگی؟ میگم مثلا نکنه الان اینطور تو چشم‌میطنه بطرگتر شه پررنگ‌ترم‌ بشه بیشتر تو چشم بزنه

اصلا به هیچ وجه نگران نباشید فقط لذت ببرید از اینکه خدا یه بچه سالم و زیبا نصیبتون کرده، إن شاء اللّه زیر سایه پدرومادر بزرگ بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ابرو ندیدم زیاد تغییر کنه ابروهاتم اینطور بوده و ریخته؟

آره کلا عکسای بچگیم هست

همش ک نمیریزه ولی کمتر میشه نگران نباش

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️
۲۹م دنیا اومده نی نی من شیرخوردنش معمولیه ولی خیلیم میخوابه  به زور بیدارمیشه واسه شیر منم خ ...

منم قراربود ۲۹ دنیا بیاد اما زودتر شد...

بزور بیدارش کن قندش میوفته 

من اوایل بزور بیدارش میکردم الان دیگه خودش سر دو سه ساعت بیدار میشه یکم منم سریع سرحالش میکنم...

تا دو هفته باید حتما برای شیرخوردن بیدارش کنی مراقب باشید خوابش نبره ...زردی میگیره خدایی نکرده قندش میوفته...

منم قراربود ۲۹ دنیا بیاد اما زودتر شد... بزور بیدارش کن قندش میوفته  من اوایل بزور بیدارش میک ...

من بچه سومم ...عزیزم ..بااینکه تجربه زیادی دارم اما بازم هر بچه ای تجربه شرایط خاص خودش داره ...

چ جالب  خداحفظشون کنه درمورد سوال تاپیکم‌نظرت چیه؟

چهره بچه ها تا دو سالگی خیلی تغییر می‌کنه ..یک. سری موها می‌ریزه ،،یک سری مو ها تازه در میاد ..رنگ مو رنگ پوست رنگ چشم همه تغییر می‌کنه و در نهایت به یک توازن میرسه عزیز دلم ..اصلا جای نگرانی ندارع ..خدارو هزار مرتبه شکر بچه هامون سالمن و مشکل خاصی ندارن..الحمدالله ..انشاالله سالیان سال ،سالم و سلامت و صالح زیر سایه پدر و مادر باشن

چهره بچه ها تا دو سالگی خیلی تغییر می‌کنه ..یک. سری موها می‌ریزه ،،یک سری مو ها تازه در میاد ..رنگ م ...

چ قشنگ‌گفتی 

ممنون عزیزم

ان شالله 

دقیقا همینه خداروشکر ک صحیح و سالمن

ان‌شالله