2777
2789
عنوان

عشق الکی ووقت تلف کن من😢😢+شات چنتاخانوم باتجربه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 62 پست

ببین شهلا خانوم خوشگل خانوم وقتی یه پسر خودشو میزنه به کولی بازی که ولم کن برو تو فلانی تو ال کردی سریع بلاکش کن این مرد زندگی نیست یه آدم دروغگو پست فطرته،الان باید می‌گفت من تورو می‌خوام حق نداری ازدواج کنی یا حذاقل اصرار کنه بگه صبر کن یکم بهم فرصت بده

بهش بگو بسلامت خط یازده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کردی حرفای دلت ذره ای براش مهمه؟ اون فقط ی مذکر زرنگ حقه باز کاربلده که تو رو دست ب سر خودش کرده ...

توتاپیکای قبلمم راجعبش حرف زدم تونستی حتمابخون.

بعدالانم دیگه وسط حرف زدنمون اف شدیهویی رفت تموم.

یسریم کات بودیم یه هفته ۷ونیم صبح سرکارمیرفتم یهوسرراهم افتابی شد.

شماحرف اخرتون برامن چیه😢 مرسی که انقدبرام‌وقت گذاشتین. برام دعاکنین خوشبخت بشم

ببین فققط از دستش فرار کن و خودت رو نجات بده

چون این مدل مردا بشدت خودمحور و خودشیفه هستن و ذره ای سعادت و خوشبختی تو براش مهم نیس

فقط میخواد مفت و مجانی ازت سرویس عاطفی بگیره

اصلا ذره ای حس دلسوزی یا نوعدوستی یا ایثار ندارن

نمیگه خب این دختر هم باید زندگی کنه

مردک میدونه هرگز تو رو نخواهد گرفت اما بازم نذاشته تو این ۸ سال بری زندگی تشکیل بدی

۸ سال یک عمره

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

ببین شهلا خانوم خوشگل خانوم وقتی یه پسر خودشو میزنه به کولی بازی که ولم کن برو تو فلانی تو ال کردی س ...

دقیقا.

اون فقط براچت میخواسته منو.

یجوری شدم انگارمغزم کارنمیکنهونمیدونم چی بگم واقعا

@masoomehh   بیاتوتاپیکم لطفا😅

سلام خوبی عزیزم 

شبت بخیر 

ببین من شات ها رو خوندم

برداشت من اینه که این اقا قصد جدی نداره برای ازدواج باهات

و خب شمام خیلی خانم و مهربان و زیبایی 

باید موقعیت هایی ک داری و حداقل بررسی کنی و از دست ندی

این اقا رسما هیچ تلاشی برای جدی شدن رابطه تون نمیخواد کنه

خودشون هم سنی گذشته و انتطار میره که به بلوغ فکری لازم رسیده باشه 

ولی میدونی من چ فکری میکنم 

اینکه یهو ب خودت بیای ببینی چند سال دیگم گذشته یهو این آقا بیاد خبر ازدواجشو ب شما بده

به نظرم احساست و کنترل کن 

به خاستگارت فکر کن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین فققط از دستش فرار کن و خودت رو نجات بده چون این مدل مردا بشدت خودمحور و خودشیفه هستن و ذره ای ...

ممنونم ازراهنماییتون خواهری کردین برام.

حتمااین رابطه روتموم میکنم ومیرم دنبال زندگیم.

توتاپیکای قبلمم راجعبش حرف زدم تونستی حتمابخون. بعدالانم دیگه وسط حرف زدنمون اف شدیهویی رفت تموم. ...

وقتی باهاش کات کنی

تا یکمدت مزاحمت میشه

از حربه های عذاب وجدان دادن و ترسوندنت استفاده میکنه

حتی ممکنه اسم خودکشی بیاره

عکسش تو بیمارستان رو برات بفرسته

گریه کنه و ...

حتی ممکنه تهدیدت کنه

همه اینا برا اینا ک این مدل مردا ذره ای دلسوزی و رحم ندارن

فقط میخان خودشون حس خوب داشته باشن

اما اصلا نترس

ب فتا بگو مزاحمت میشه تا بتونی از شرش خلاص شی

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

من همچین موردی رو داشتم با یکی

دوسال فقط چت بود واسه رابطونم هیچ تلاشی نمیکرد یه بارم نمیگفت ازدواج هروقتم میگفتم ایندمون چیه میگفت قولی نمیدم معلوم نیس

منم ولش کردم رفتم با یکی دیگه

میخام بهت بگم اگه رهاش کنی کار درستی کردی عذاب وجدانم نداشته باش پسری که دختریو بخواد هرکاری براش میکنه نمیذاره رو زمین بمونه

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

اگ کات کردی افتاد ب مزاحمت و تهدید بگو ب شوهرم بگم جلوش دربیاد

سلام خوبی عزیزم  شبت بخیر  ببین من شات ها رو خوندم برداشت من اینه که این اقا قصد جدی ند ...

سلام معصومه جان

ممنونم ازت عزیزم

اره حرف شماکاملادرسته این اقاهیچوقت منوبه عنوان خانومش قبول نمیکنه.۱۰سال دیگم بخوام باهاش باشم همینه شرایطم.

تواین همه سال هیچ تلاشی نکردوهیچ کاری برام نکردوفقط وقتی حرف ازشوهرکردن من میشدویاخواستگاری میخواست بیادناراحتی میکردومظلوم نمایی ومیخوادتااخرعمرهمینجوری باهاش چت کنم فقط.

من همچین موردی رو داشتم با یکی دوسال فقط چت بود واسه رابطونم هیچ تلاشی نمیکرد یه بارم نمیگفت ازدواج ...

منم با یکی دوست شدم به شرط ازدواج یعنی گفتم من دوستی اینا رو نیستم گفت نه ازدواجی ام،ببین دو سه ماه تمام منو بازیچه خودش کرد آخرشم گفت بابات تورو به من نمی‌ده🤣رهام کرد و رفت تا اینکه ی شب دیدم گوشیم ساعت دو شب داره زنگ میخوره و اونه جوابشو ندادم فرداش اتفاقی تو شهر دیدمش با لباس سربازی ،بهم پیام داد التماس کرد بیا ببینمت وقتی رفتم و دوباره خر شدم بهم گفت راستش من در حق تو بدی کردم تو سربازی نزدیک مرز نزدیک بود بمیرم😐گفتم شاید دلتو شکستم تا اینو گفت بلند شدم گفتم تو یه آدم احمقی که زیاد از حد خودتو تحویل گرفتی عوضی،الانم ازدواج کردم و بچه دارم بارها تو‌محل پدری دیدمش با حسرت بهم نگاه می‌کنه ولی من هرگز بابت حس بدی که اون روز بهم داد نمی بخشمش

وقتی باهاش کات کنی تا یکمدت مزاحمت میشه از حربه های عذاب وجدان دادن و ترسوندنت استفاده میکنه حتی ...

قبلاهمه ایناروبرام انجام داده حتی یسری قرص خوردخودکشی کنه 🫥

کلاتواین رابطه همیشه خدامن قوی بودم اون یه ادم ضعیف ومظلوم نمایی بودکه خوب میتونست منوخرکنه