2777
2789
عنوان

❌خانومای با اطلاع جواب بدن❌

146 بازدید | 17 پست

من این ماه قرص لتروزول و امپول های دور نافی و گونال تقریبا ۶ تا استفاده کردم و پودر اینوفولیک مصرف کردم

و دکترم گفت فولیکول اندازه ات ۱۷-۱۸ هست دوتا

و اقدام نسبتا کافی داشتیم

الان یه روز از موعودم گذشته کمر درد و تخمدان درد و درد وا ژ ن و رحم دارم تیر میکشه و سرگیجه و ضعف دارم و وقتی گشنه ام هست معده ام خالیه حالت تهوع و بد حالی دارم  و چهار روز پیش لک بینی تیره داشتم به مدت۲-۳ روز 

الان سوالم از شما دوستان اینه آیا مشکوک به بارداری ام یا عفونت دارم؟ترشح ندارم نسبتا خشک شده که موقع رابط ه هم اذیت میشم از خشکی و به شدت ماهیچه ها تنگ شده 

۳ روز پیش هم بی بی منفی شده

الان هم دکتر نیس بعد ۱۳ ام هست

میخواستم اگه عفونت بود قرص بخورم و ژل استفاده کنم 

نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایم کنید ممنونم🙏🏻

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

قرص نخوری .حتی مسکن نخوری.داروی گیاهی مثل زعفرون و دارچین نخوری

از موعدت سه روز ک گذشت بعد بی بی بزن

من ک حامله شدم دقیقا علائم پریودی رو داشتم ولی پریود نشدم و حامله بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا دست نگه دار ممکنه لک لانه گزینی باشه چند روز‌دیگه‌بیبی‌چک‌بزن 

ممکنه لک بخاطر عفونت باشه??

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
قرص نخوری .حتی مسکن نخوری.داروی گیاهی مثل زعفرون و دارچین نخوری از موعدت سه روز ک گذشت بعد بی بی بز ...

چشم حتما

بجز اسید فولیک چیزی نمیخورم

فردا نه پس فردا بزنم؟؟

قرص نخوری .حتی مسکن نخوری.داروی گیاهی مثل زعفرون و دارچین نخوری از موعدت سه روز ک گذشت بعد بی بی بز ...

علایم دیگه اتون چی بود؟

احتمال داره باردار باشی و اون لک ها لک لانه گزینی.قرص اینا هیچی نخور نهایت استانینوفن

علایم دیگه لانه گزینی چیه؟

همین لک ها منو به شک انداختن

دور ناف امم میگیره از دیریوز

آخه‌می‌گی قطع شده  به نظرم‌مال لانه گزینیه یه هفته اینا صبر کن احتمال داره که باردار باشی  ...

اره دقیقا ۳ روز طول کشید بعد پاک شدم بوش هم دقیقا عین بوی معذرت میخوام پریودی بود یعنی بوی کند و یا بدی و زننده ای نمیداد

علایم دیگه لانه گزینی چیه؟ همین لک ها منو به شک انداختن دور ناف امم میگیره از دیریوز

منم باردار بودنی در شکم ورحم اینا داشتم این علائم خوب هستن احتمال زیاد انشاله حامله ای

منم باردار بودنی در شکم ورحم اینا داشتم این علائم خوب هستن احتمال زیاد انشاله حامله ای

ایشالله ولی دیگه دلسرد شدم خیلیییی رود اعصبانی میشم و قاطی میکنم ثانیه ای ها🥺 حوصله هیچی ندارم

و احساس میکنم همه اینا بخاطر دیدن بی بی چک منفیه

ایشالله ولی دیگه دلسرد شدم خیلیییی رود اعصبانی میشم و قاطی میکنم ثانیه ای ها🥺 حوصله هیچی ندارم و ا ...

بی بی چک رو خیلییی زود زدی.خنوز وایسا.عصبی بودن هم هورمونی هست داروها همشون هورمونیه

بی بی چک رو خیلییی زود زدی.خنوز وایسا.عصبی بودن هم هورمونی هست داروها همشون هورمونیه

پس ۲روز دیگه بزنم؟

چنتا تاپیک خوندم که مثبت کاذب هم امکان داره باید ۱۴ روز از زدن اخرین آمپول بگذره ولی همون مثبت کاذب هم نمیشه برا من خوشحال شم الکی فقط سفتتت و سخت منفیه🥺