2777
2789
عنوان

مورفولوژی اسپرم 3 درصد

5600 بازدید | 25 پست

سلام خانما کسی هس با مورفولوژی پایین اسپرم باردار شده باشه 

یا اگه راهی باشه ک بشه تقویت کرد لطفا بگین 

قبلا 2 بود با خرنوب و دوسین شده سه 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ارولوژی رفتی؟اگه آره چه داروهایی داذه؟

اره  رفتیم سونو خواست اونو نشون دادیم گفتن واریکوسل داره حتما باید عمل شه 

میترسم بعد عمل بدتر شه 

گفتم فعلا یکم تقویتش کنم ببینم چی میشه 

تحرک و تعدادش خوبه فقط مورفولوژی کمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره  رفتیم سونو خواست اونو نشون دادیم گفتن واریکوسل داره حتما باید عمل شه  میترسم بعد عمل ...

خود دکتر هیچ دارویی نداده؟ واریکوسلش گرید چنده؟ دوسین و خرنوب رو چجوری مصرف میکنن و چند وقت مصرف کردن که بالا رفته؟

خود دکتر هیچ دارویی نداده؟ واریکوسلش گرید چنده؟ دوسین و خرنوب رو چجوری مصرف میکنن و چند وقت مصرف کرد ...

ن دکتر دارویی نداد فقط گفت با این اسپرم مگه اینکه معجزه بشی بخوای پدر شی تازه واسه بعد عمل هم گفت شاید بهتر شه 

همون ماه من گفتم یکم تقویت کنم که حداقل بعد عمل بدنش ضعیف نباشه یه 15 الی 20 روز ناشتا ی قاشق شیره خرنوب میخورد اخر شب هم ی قاشق دوسین شیر خرما با دارچین هم هر روز میدادم بخوره باورت نمیشه منی که با اون حرف دکتر قید بارداری رو زده بودم همون ماه باردار شدم بی بی چکم که مثبت شد همسرم دیگه نخورد 

اما متاسفانه بارداریم مولار بود الان سه ماه از کورتاژم میگذره چون تا چند ماه بعد هم اجازه بارداری ندارم بهش گفتم برو یه آز بده ببینم اسپرمت در چه حاله اگه بدتر شده باشه عمل کن ج ازمایششو ک اورد دیدم نسبت به قبل یکم بهتر شده 

راستی واریکوسل گرید 3 سمت چپ داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن دکتر دارویی نداد فقط گفت با این اسپرم مگه اینکه معجزه بشی بخوای پدر شی تازه واسه بعد عمل هم گفت شا ...

یکم واریکوسلش زیاده تا گرید دو رو میگن زیاد مشکلی نیست ولی به نظرم ازمایشش رو بره یه مرگز ناباروری بده اونا دقیق ترن و یه دکتر اورولوژیست خوب هم بره شاید با دارو بهتر بشه

یکم واریکوسلش زیاده تا گرید دو رو میگن زیاد مشکلی نیست ولی به نظرم ازمایشش رو بره یه مرگز ناباروری ب ...

اره ی دکتر دیگه واسش پیدا کردم بعد تعطیلات میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40