2777
2789
عنوان

حس تنهایی و پشیمونی

86 بازدید | 2 پست

شده حس تنهایی و پشیمونی داشته باشید عاجز یه شونه باشید برا گریه یه گوش محرم برا شنیدن درد و رازت یه آدم عاقل که  بی قضاوت کمکت کنه، اما نبوده؟ . 

تهش مکالمه بین خودتون و خدا بوده ک اونم صدا نداره. 

چیکار کردین؟ چجوری خوب شدنین؟ چجوری اون مشکل و حل کردید. 

مثلا وقتی فرصت انجام ی کاری برات کمه چجوری بهش، رسیدگی کردی وقتی کار بزرگیه؟ چجوری آروم بودی حلش کردی؟ 

وقتی با یکی مشکل داری میخوای حقت و بگیری چجوری نترسیدی خود خوری نکردی؟ 

چقدر من این روزا تنهام 

چقدر زندگیم و الکی الکی سخت و بد کردم. چقدر ب خودم دارم ظلم میکنم پس چرا عقل من به موقع فرمان نمیده؟ 

من هیچوقت دوست واقعی نداشتم با کسی درد و دل نکردم🥲زندگیم پر از دشمن بوده برای اینکه درد و دل نمیکنی با کسی ناراحت نباش از هیچکس هیچی بعید نیست فردا میزد تو سرت 

کتاب بخون بهت ارامش میده 

کتاب روانشناسی تاریک و 48قانون قدرت و بخر بخون کلا عوض میشی یعنی اینارو بخون ملکه میشی هیچکس هیچوقت بهت نمیتونه اسیب بزنه 

من هیچوقت دوست واقعی نداشتم با کسی درد و دل نکردم🥲زندگیم پر از دشمن بوده برای اینکه درد و دل نمیکنی ...

خیلی ممنونم بابت معرفی کتاب ها. 

آره درست میگی، آدم اما ی جاهایی خیلی کم میاره دیگه ظرفیت نمی‌کشه همون نصفه و نیمه هم بگی خودش یه بار بزرگه، امیدوارم مشکل کنم حل شه ب قول قدیمی ها سروسامان بگیره همچنين شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.