2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم طرفدار همین سبکم

البته همرو انجام دادم و ازدواج هم کردم

اشکالش چیه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خودم عاشق این سبک زندگی هستم مشکلش چیه  همه باید خودشونو اسیر خانواده کنن؟

نه مشکلی نداره ولی شما حق نداری این نسخه رو برای بقیه بپیچید یا اگر کسی گفت دلم ازدواج میخاد با پیف پیف جواب بدی

امیدوارم ازدواج که کردی انقد اقبال و بختت خوب باشه که همیشه فکر کنی این حرفا با کلاسیه

ولی امان از روزی که گیر یه آدم 

چشم چرون

خسیس

بددهن

عصبی

دست به زن

خیانتکار

قدرشناس

و....بیوفتی

اونوقت میفهمی اون حرفا همه اش از رو تجربه و حسرته نه باکلاسی

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤
این ورژن باکلاس ها نیست ورژن آینده نگر هاست که دوست ندارن چشمشون به جیب شوهرشون باشه 

ببین من مجردم و قسم خوردم تا نرم سرکار ازدواج نکنم پس وقتی یکی میگه دلم ازدواج میخاد نگاهش به جیب شوهر نیس حتما

نه مشکلی نداره ولی شما حق نداری این نسخه رو برای بقیه بپیچید یا اگر کسی گفت دلم ازدواج میخاد با پیف ...

اون ک اره 

خب هر کسی ی دیدی ب زندگی داره و ی چیزی از زندگی میخواد 

یکی اولویت اولش تشکیل خانواده و بچس یکی شغل و آزادی و استقلال خودش