2777
2789
عنوان

خدایا هیچ کس ناامید نکن😥😥

401 بازدید | 3 پست

خواهرم تا سن 27سالگی هرجا کار کرد خصوصی بوده و دستگاه دولتی نبوده..همشم منشی و معلم غیرانتفاعی بوده..وقتی رفت دانشگاه تا لیسانسش رو گرفت 30سالش شد ولی باومعدل 17 از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شد...رشتشم مدیریت و مسلط به زبان انگلییسی الان هر ازمونی میاد زده تا سن 28. کلا دپرس شد....همیشه کتابهای دوره دبیرستان میخونه که اماده باشه واسه ازمون حتی درسهای. دانشگاه رو هر روز مرور می کنه چقد کتاب از کتابخونه درباره ازمون خریده..ولی همه نا امیدش کردن که نخون چون سنت بالاس برو همون منشی گری کار کن هیچ اداره دولتی خانم 30ساله بدون سابقه کار توی دستگاه دولتی نمیخوان دلم سوخت براش نا امید شده..واقعا چقد تلاش کرد چقد میخوند.....😜😆😠

خوب یکم دیر ایشون ادامه تحصیل دادن 

اشکالی نداره که فرصت تو بخش خصوصی اتفاقا زیاده خیلیا با منشی گری و ویزیتوری شروع کردن والان مدیر بخش فروش هستن 

اصل پول دراوردن از راه صحیح و پیشرفت هست 

حال متکلم از کلامش پیداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وضع همست. مختص خواهر  شما نیست.من خودم الان فوق       لیسانس بیکارم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚