2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها

59 بازدید | 12 پست

بفهمید پشت هر اکانت یه قلب نشسته الکی نیست! من توی نینی سایت یاد گرفتم مشکلاتمون ننویسم چون یه عده گاو و الاغ هستن با قضاوت اشتباه و زخم زبون زدن حال آدمو بدتر میکنن وقتی توی مشکلاتم از بی کسی غرق شدم اینجا پناه آوردم یسریا کارا و صفت خودشونو بهم نسبت دادن:) 

نمیگم همشون بدن نه بین این باتلاق گوه یه فرشته هایی پیدا کردم لا راهکار درست و دلداری حالمو خوب کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهای کسایی که توی تایپیکهایی که مردم از مشکلاتشون میگن بهشون لقب زن خراب یا احمق میگید آدمیزاد جائز الخطاست خدا که خداست گناه بندش به روش نمیاره مکه شما خدایید که جای خدا نشستید داوری میکنید 

کسی خرابه که به دامن پاک کسی تهمت خراب بودن بزنه تاپیکهای خودشون که همش راجب رابطه نامشروع و در اصل یه الکس.یس هستن به مردم نسبت میدن 

زخم زبون بزن 

عقده هاتو بریز بیرون و مثل سگ پاچه مردمو بگیر 

خودت ز.نا کن و از کون.سوزی به مردم نسبت بده

شوهرت دوست نداره زندگی بقیه رو با قضاوت‌هات خراب کن

فحشای که بهت میدن سر تاپیکهای بقیه خالی کن

صفات خودت عقل و شعور نداشتت، بی بته بودنت، انسان نبودنت رو با دعوا به همه بفهمون

خروار خروار دروغ بگو و به مردم تهمت بزن که همه دروغگو آن آن فقط تو ادریس عابدی و راست میگی 

آخرش که چی؟ 

به کجا میرسی؟

چی بهت قراره بدن؟ افتخار میکنن همه میگن جوون بابا عجب آدم بی‌عقل و شارلاتانیه بریم پست‌هاشو پر بازدید کنیم؟

میدونی آخرش یه متر جا بهت میرسه دیگه اون دنیا تایپیک وجود نداره شاخ مجازی وجود نداره حتی خودت هم وجود خارجی نداری فقط تو میمونی و یه کوله بار سنگین گناه که با بی‌عقلی پرش کردی مثل قضیه شتری که نمدشو تر کرد تا خودنمایی کنه و زیر بار نمد سنگین تلف شد 

میدونی به اونایی که ظلم میکنی خدا هم دارن 

هیچ وقت از خوشبختی کسی غبطه نخورید حسودی نکنید با حالت تهاجمی آبروی خودتون رو نبرید خودتون رو از چشم خدا نندازید نگید انشالله سقف سرت خراب شه یا طرف ولت کنه بگید انشالله همه خوشبخت بشن تا این دعا نصیب خودتون هم بشه دعاها ۷قدم به دیگران مستجاب میشن ۷۰قدم برا خودتون خوب بقیه رو بخواید خدا خوبتونو میخواد

چیزی که خدا بهت داده رو هیچ وقت ب رخ کسی نکش چون خدا مثل تو نیست گداصفت نیست بخشنده است به همه میده خدا زود میده و زود هم بلده بگیره پس قهرشو در نیار اگه خیلی زرنگی از داشته‌ی خودت بگو 

سلام رفتم فتا میگن برو دادگاه شوهرم دوس ندارم بفهمه نرفتم دادگاه از طرف مدرک جمع میکنم

بلاکش کن بابا از خودت ضعف نشون نده انقد خواسته هاشو انجام نده  بهش بگو فتا شکایت کردم 

دختر ترک