2777
2789
عنوان

شام برای جاریم چی بزارم امشب؟؟

1729 بازدید | 82 پست

داستان اینه منو جاریم یهویی امشب خونه همسایه مون دعوت شدیم مراسم نامزدی دخترش...

جاریم تازه عروسه و خونه مادرشوهرم طبقه پایین ماست ولی رفتن مسافرت ... اونم اومده بود کنار شوهرش باشه ظهر رفتم کنارش ک تنها نباشه دیگه باهم غذاپختیم و گفت نرو باهم بخوریم...برنج و مرغ بود...بعد ما نمیدونیم همسایه شامم میده یانه واقعا نمیدونیم...و قرار شده ساعت ۸ اینا بیاد خونه من حاضرشیم بریم اونجا بعدش بیایم...من الان مواد الویه گذاشتم بپزه تا قبل رفتن روبراهش کنم بعد برم...

بنظر شما دیگه چی بزارم کنارش؟پاگشا نیست ها خلاصه بعدا پاگشاش میخام بکنم با بقیه خانواده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه نبودید 

این چه سوالیه دنبال دعوا میگردی 

اخه وقتی ناهار خورده حتما نبوده دیگه 

با این سوال بی جات باعث میشی یه عده بیوفتن به جون هم و به روزه دار ها توهین بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
روزه نبودید 

چرا روزه بودن

جواسشون نبوده ناهار درست کردن

خدا وکیلی آی کیوتون چنده؟

دلتون میخواد انقد منم منم کنید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری