2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسته بادوم گردو فندق

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چقدر خوبه از سن کم بچه داری بلدین ماشاالله بهتون  من با ۲۶سال سن میترسم بچه بغل کنم خراب بشه&n ...

اخی نه بابا یدونه بچه که بیاری عادت میکنی😂من قبلا میترسیدم حتی دست بزنم به بچه

عزیزممم. نوش جونش.. پسرمن خیلی شدید یبوست میگیره با بادوم اصلا بهش نمیدم

با بادوم حریره درست کن کره هم بریز که یبوست نگیره. 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

گردو اشکال نداره؟ چجوری گردو میدین؟ پودر شدشو منظورمه.. بعد فندق گرمه طبعش؟ باید بو داده بشه یا نه

خیلی حساسی ها😀 پسرم یکسالشه. همه چی بهش میدم. گردو پودر شده با پنیر بده بهش

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

به هیچ عنوان حریره و فرنی نمیخوره😂 مغزسالم هم نمبجوه.. حیرون موندم چجوری مغزیجات بدم بهش

من مغزیجات رو پودر کردم مثلا پسته و بادوم و گردو. با خرما قاطی میکنم میدم بهش. تو هم هرچی میخوای بدی پودرشون کن