2777
2789

مشکل خانوادگی دارم شوهرم گذاشته رفته ...

میخواستم با یه وکیل تلفنی مشورت کنم 

سایتی یا دفتر وکلا انلاینی میشناسین ک مطمعن و قابل اعتماد باشه لطفا بگین کسیو ندارم واقعا ک بخواد کمک کنه یا راهنمایی

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالتو بپرس میتونم برات بپرسم 

شوهرم اولش میخاست منو بندازه بیرون تاپیک قبلم هست مامور هم اومد اما من نرفتم از خونه 

خودش گذاشت رفت ولی میاد عصبانی تر هم میاد

حالا سوالم اینه ک اگ برگرده بخاد پرتم کنه بیرون من نمیتونم خونه خانوادم برم شرایطشون خیلی بده ....

میتونم بجاش برم خونه ی دوستی چیزی ؟

نمیتونه بعدم بیاد بگه این فرار کرده رفته خونه خانوادشم نرفته ؟ این فراریه ؟

میتونه اینارومدعی شه ؟

اینم بگم مامور ک اومد شوهرم گفت بنویسید این بخاد از خونه بره من اجازه دادم بهش مامور گفت  ثبت شده تو اداره پلیس ک اگ برین این اقا نمیتونه عدم تمکین بگیره براتون ..

اینطوری کرد ک منو بندازه بیرون اما من نرفتم ..

بزار بره بلخره برمیگرده.بچه دارین؟همون بمون خونه ت.انگار نه انگار که رفته

اره بچه داریم منو دیشب انداخت بیرون ولی من نرفتم بعد خودش رفت من برام مهم نیست 

موندم با بچم 

اما میگم نکنه بیاد وحشی تر از قبل به زور بندازه بیرون منو نگران اینم من 

فکر کنم باز با کسی ریخته رو هم چون خونه خانوادشم نرفته از دیشب خبری نیست ازش 

بعدشم چند ماهه شدید بد و بهونه گیر شده سر کوچیک ترین چیزی منو میندازه بیرون باهام نمیخابه اصلا کلن عجیب و غریب شده

اره بچه داریم منو دیشب انداخت بیرون ولی من نرفتم بعد خودش رفت من برام مهم نیست  موندم با بچم&n ...

شیطون رفته تو جلدش.اگه بندازه بیرون بچه رو میزاره ببری؟میری کجا خونه پدرت؟در قید حیاتن؟شما سعی کن نمازتو اول وقت بخونی و حجابتو رعایت کنی قرآن بخونی .الان بزنید شبکه ۴ زندگی پس از زندگی نشون میده

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات