2777
2789
عنوان

جدایی از نامزدم

171 بازدید | 11 پست

چند بار تا حالا باهم دعوا کردیم نامزدم اخلاق های عجیبی داره که من درکش نمیکنم 

دیگه خستم کرده چند بار تا حالا دعوا کردیم و هرچی از دهنش در اومده بهم گفته و منم ساکت موندم این دفعه دیگه بهش گفتم دیگه حق نداری بهم پیام بدی هرچی بوده تمومه منم دیگه صبرم تموم شد هرچی احترامشو نگه داشتم کافیه 

ولی از طرفی هم دوسش دارم فکر میکنم اگه اون بره افسرده میشم و نمیتونم دوری شو. تحمل کنم 

اما خب خسته شدم از کاراش از اخلاق گندش 

آخه چیکار کنم

انشالله هرکسی واسم دعا کنه خدا صدبرابرشو ب دل مهربونتون برگردونه...

خانمای محترم مهربونم میشه برای حاجت دلم برآورده بشه دعا کنید انشالله خدا صدبرابرشو ب دل با محبتتون برگردونه

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خودت صادق باش ، اگه باهاش بمونی افسرده میشی نه با جدا شدن ازش 

آدمی که اخلاق نداشته باشه اصلااااا آدم مناسبی نیست برای ازدواج 

بگو غرق پول باشه ، اخلاق نداشته باشه به درد نمیخوره

آدمی که تو نامزدی نمیتونه جلو دهنش و بگیره و هرچی از دهنش در میاد میگه .. دیگه ببین بعدش چیه

بهتره بشینی و صادقانه ویژگی های مثبت و منفی‌اش رو روی کاغذ بنویسی. بعد پیامد هر کدوم رو هم بنویس (مثلا ویژگی منفی‌اش اینه که وقتی عصبانی میشه بددهن میشه... پیامدش اینه که توی تمام زندگی‌ات باید استرس بگیری که نکنه عصبانی بشه و حرف نامربوط بزنه) بعد با توجه به این لیست تصمیم بگیر که موندن به صلاحه یا رفتن 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊