2777
2789
عنوان

ظرفشویی اسنوا

5548 بازدید | 14 پست

دوستان خودتون یا اطرافیانتون کسی ظرفشویی اسنوا داره ؟ راضی هستین ؟ 

میخوام ظرفشویی بخرم و نمیخوام ۳۵ الی ۴۰ میلیون هزینه کنم برای مارک هایی مثل ال جی و بوش

خودم وسیله های جهیزیه ام همه برندهای خارجی هستن وسیله بزرگام ال جی هستن و کوچیکا فیلیپس اما الان پشیمونم چون میبینم اونایی ک ایرانی میخرن بی نهایت راضی ان

خیلی از مارک های ایرانی هستن که واقعا کاراییشون مثل برندهای خارجی هست تموم قطعاتشون تو بازار هست،چندین سال گارانتی دارن،قیمتشون خیلی مناسبه و اقساطی هم میشه خرید مثل همین ظرفشویی اسنوا قیمتش ۲۱ تومنه و اقساطی هم با سود ناچیز میشه از فروشگاه اسنوا خرید 

محصولی که شرکتش ۱۰ سال گارانتیش کنه حتما از کیفیت محصولش مطمئنه

خواهرم سایدشو داره و بی نهایت راضیه رفیق خواهرم لباسشوییش رو داره و خیلی راضیه 

داخل دی ج ی کالا نظرات رو درباره ظرفشویی خوندم همه خیلی راضی بودن میخوام نظر شمام بدونم 

با نهایت احترام ب همه بی زحمت کامنت نزارین ک من فلان مارک رو دارم راضی ام فقط اونایی نظر بدن ک مارک ایرانی دارن یا از برند خارجیشون راضی نیستن ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی ممنونم ک جواب دادی  ظرفشویی رو کی خریدین

سلام عزیزم ممنون💜

کاری نکردم که

دقیق یادم نیست ۲ ۳ ماهی میشه ولی یخچال و لباسشویی رو بیشتر از ۱ سال هست که گرفتیم

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
سلام عزیزم ممنون💜 کاری نکردم که دقیق یادم نیست ۲ ۳ ماهی میشه ولی یخچال و لباسشویی رو بیشتر از ۱ س ...

تمیز میشوره ظرفشویی ؟ برای شست و شو از چ شوینده ای استفاده میکنی ؟ لک اب رو ظرف ها نمیمونه ؟

تمیز میشوره ظرفشویی ؟ برای شست و شو از چ شوینده ای استفاده میکنی ؟ لک اب رو ظرف ها نمیمونه ؟

آره تمیز میشوره فقط باید درست و مرتب ظرف ها رو بچینی لک آب هم روی ظرف هم نمیمونه

نمی دونم یک سری مایع و قرص مخصوص داره مامانم باهاش کار میکنه

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
عزیزم شما گرفتین ظرفشویی اسنوا رو؟ 

سلام عزیزم نه نگرفتم هر چی پرس و جو کردم دیدم بدرد نمیخوره یه فروشنده ک اشنامون هم هست حرف جالبی بهم زد گفت به نظرت چرا یک ظرفشویی رو باید بدن ۲۰ تومن اونم از دم قسط ؟؟؟ گفت ینی علنا دارن جنس رو میزارن رو کول مشتری مفت میگن ببر 

چرا ظرفشویی مثل بوش ۴۰ تومنه و فقطم نقدی ؟؟؟

چندین نفر اسنوا داشتن ازشون پرسیدم میگن چند ماهی یکبار تعمیر کار باید بیاد

اگر بودجه ت میرسه بوش بخر اگر نه ال جی بخر 

جز این دو تا هیچی نخر

سلام عزیزم نه نگرفتم هر چی پرس و جو کردم دیدم بدرد نمیخوره یه فروشنده ک اشنامون هم هست حرف جالبی بهم ...

ممنون عزیزم از جوابت 

من دقیقا بخاطر قسطی بودنش میخواستم بگیرم نقدی نمیتونم همه رو یه جا بدم 

ولی خوب شد ازت پرسیدم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...