یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون ادم نمیتونه بگه برو یا نرو از کسی هم نظر نخواه اینجا هیچ کس به دادت نمیرسه فقط از بزرگتر پدر و مادر کسی از نزدیکان باشه وشاهد که بدونه چی گذشته که بتونی تصمیم بگیری
از بعد طلاق میترسم خانواده ام چجوری باهام رفتار میکنن
اگرمستقل هستی که نگران نباش اهمیتی ندارن ر بهرحال شما قراره زندگی کنی نه خانواده ات فوقش عروسی بگیری بری سر خونه زندگیت بعد ۱۰ سال همخواستی طلاق بگیری همینجوری ک الان فکر میکنی رفتار میکنند اون موقع صد برابر بد رفتار میکنند.
سرکورد و تامین مخارج خونه رو هم مادرش میگه هم پدرش میگه تو باید انجام بدی
پس اینجوری که سخته باید یه مشاوره بری...ایشون معلومه هنوز بند ناف عاطفیشم پاره نشده سخته زندگی با چنین آدمی با خودش حرف بزن بگو که تو این زندگی تو باید تصمیم بگیری نه مادر پدرت تو شوهر منی نه پدر مادرت اگر درست نشد این آدم و دخالتهای خانوادش همش تو زندگی هست با پدر مادرت حرف بزن که اونا هم در جریان باشن و حمایت کنن اگر اونا گفتن پشتتیم طلاق بگیری بهتره