آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3123 عنوان خالمو برداشته بودم 204 بازدید | 7 پست دوماه و خورده ای گذشته برم پیش دکتر دوباره باید پول بدم بابت سوزوندنش؟ آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤 1403/01/08 | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوریzo عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 2847 برگشته؟ اگه هنوز جاش مونده تا شش ماه اشکال نداره کم کم کمرنگ میشن
آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3123 برگشته؟ اگه هنوز جاش مونده تا شش ماه اشکال نداره کم کم کمرنگ میشن چندتایی بود الان سه تاش قهوه اییه گمونم برگشته یعنی نرم دکتر؟ آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
حوریzo عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 2847 چندتایی بود الان یه تاش قهوه اییه گمونم برگشته یعنی نرم دکتر؟ تا شش ماه اگه نرفت برو تا شش ماه طبیعیه بستگی ب جنس پوست داره برا بعضیا زود خوب میشه بعضیا زمان میبره ترمیم کننده استفاده کردی؟
آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3123 تا شش ماه اگه نرفت برو تا شش ماه طبیعیه بستگی ب جنس پوست داره برا بعضیا زود خوب میشه بعضیا زمان میبر ... آره مداوم ،گفتم شاید زودتر برم رایگان انجام بده آخه کلی خرج کردم آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
حوریzo عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 2847 آره مداوم ،گفتم شاید زودتر برم رایگان انجام بده آخه کلی خرج کردم نه بابا صبر داشته باش برا ترمیم هزینه کمی میگیره اگه نیاز باشه
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 حالا من هی خوندم خالتو برداشتی کجا رفتی دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3123 حالا من هی خوندم خالتو برداشتی کجا رفتی 😄 آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤