کسی مثل من بوده؟ باردارم اوایل بدنم بوی خوبی داشت ولی حالا بوی وایتکس میدم هرجا مبرمم میاد روزی ۳ بارم میرم دوش ولی هر دوستی ک میبینتم میگه بوی وایتکس میدی کسی عین من بوده؟
اسی بنظرم حرز جواد استفاده کن میدونم ربطی نداره ولی تاپیکاتودیدمحس میکنم غیرعادی و زیاد از حد علا ...
من تنهام همیشه تو خونه و از ترسم روی هر در حرز اویزون کردم! بالای هر در خونمون تربت املم حسیت اویزدن کردم بیای ببینی میگی دعانویسی چیزی هستی 🤣 ولی چکنم میترسم چون تنهام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه نگران نباشین اصلا چیز بدی نیس من همچین بوهایی زیاد به مشامم خورده رو بچه اثر نداره طبیعیه
توکل بخدا ولی خیلی خجالت میکشم 😭 هرکی منو ببینه میفهمه فکر میکنه شاید صد سال حموم نرفتم سعی میکتم دوری کنم از بقیه ولی دیروز خواهرم تا اومدم گفت بو اهن میدی چرا؟ رفتم دوش اومدم گفت باز بو اهن میدی صبح خودم بیدار میشم کل دورم بو اهن یا وایتکسه
اب منی همسرتون بوی وایتکس میده حتما چون رلبطه ناکامل دارین شاید رو بدنتون ریخته خیییییییلی عذر میخوا ...
یاسی جان حالا ک خوب فکر میکتم من دقیقا همون بو رو میدممم نمیدونم متاهلی شما یا ن ولی بعد اقدام این بوی وایتکس منی میاد دیگه از ادم من دقیقا هموت بو رو میدم الان درست گفتی