2777
2789
عنوان

بوی وایتکس میده بدنم ... کسی اینجوری هس؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6640 بازدید | 62 پست
اسی بنظرم حرز جواد استفاده کن میدونم ربطی نداره ولی تاپیکاتو‌دیدم‌حس میکنم غیرعادی و زیاد از حد علا ...

من تنهام همیشه تو خونه و از ترسم روی هر در حرز اویزون کردم!  بالای هر در خونمون تربت املم حسیت اویزدن کردم  بیای ببینی میگی دعانویسی چیزی هستی 🤣   ولی چکنم میترسم چون تنهام  

پس شمام خانم بارداری رو دیدید متوجه ی بوی خاصش شدید؟  بنظرتو غیررعادیه😢 نکنه بچم چیزی بشه بدبخ ...

نه نگران نباشین اصلا چیز بدی نیس من همچین بوهایی زیاد به مشامم خورده رو بچه اثر نداره طبیعیه 

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگران نباشین اصلا چیز بدی نیس من همچین بوهایی زیاد به مشامم خورده رو بچه اثر نداره طبیعیه 

توکل بخدا  ولی  خیلی خجالت میکشم 😭 هرکی منو ببینه میفهمه   فکر میکنه شاید صد سال حموم نرفتم  سعی میکتم دوری کنم از بقیه  ولی  دیروز خواهرم تا اومدم گفت بو اهن میدی چرا؟  رفتم دوش اومدم گفت باز بو اهن میدی  صبح خودم بیدار میشم کل دورم بو اهن یا وایتکسه  

اب منی همسرتون بوی وایتکس میده حتما چون رلبطه ناکامل دارین شاید رو بدنتون ریخته خیییییییلی عذر میخوا ...

یاسی جان حالا ک خوب فکر میکتم من دقیقا همون بو رو میدممم  نمیدونم متاهلی شما یا ن  ولی بعد اقدام این بوی وایتکس منی  میاد دیگه از ادم   من دقیقا هموت بو رو میدم  الان  درست گفتی  

توکل بخدا  ولی  خیلی خجالت میکشم 😭 هرکی منو ببینه میفهمه   فکر میکنه شاید صد سال حمو ...

عزیزم عفونت واژن نداری ؟ بو از زیر بغل صورت بدن این چیزاس یا ممکنه از واژن باشه چون عفونت واژن بوی اهن بوی ماهی همچین بوهایی داره ترشح نداری؟

خواهرم میگه بوی اهن یا وایتکس  میدی  عرقت ی بوی خاصی میده 😭   هی میرم دوش  قبل ...

کلیه هات سالمن؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یاسی جان حالا ک خوب فکر میکتم من دقیقا همون بو رو میدممم  نمیدونم متاهلی شما یا ن  ولی بعد ...

اره متاهلم میگم که بوی منی اقایون همین بورو میده احتمال زیاد از همونه 

نمیدونم مشکلی نداستم تابحال میشه از کلیه باشه؟؟؟؟

اونایی که دیابت دارن یا کلیه ها و کبدشون مشکل داره بدنشون بوی خاصی میده شاید واسه شما از هورموناتون باشه ولی به دکترت بگو

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عزیزم عفونت واژن نداری ؟ بو از زیر بغل صورت بدن این چیزاس یا ممکنه از واژن باشه چون عفونت واژن بوی ا ...

دکتر اخرین بار  ۳ روز پیش چکاپم کرد عفونت نداشتم  و ترشح و خارش اینام ندارم  والله  تازه ویارم خوب  شده رلحت شدم ی ذره  ک این بو اومده