کسی مثل من بوده؟ باردارم اوایل بدنم بوی خوبی داشت ولی حالا بوی وایتکس میدم هرجا مبرمم میاد روزی ۳ بارم میرم دوش ولی هر دوستی ک میبینتم میگه بوی وایتکس میدی کسی عین من بوده؟
نگاه شاید همون موقع که بارداربودی اب منیش تند بوده یه مشکلی تو اب منیش بوده که این وارد بدنتون شده این برو داره ترشح میکنه علتهای زیادی هست تو نت بزن علت بوی اهن یا وایتکس بعد بارداری ببین چی میزنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نگاه شاید همون موقع که بارداربودی اب منیش تند بوده یه مشکلی تو اب منیش بوده که این وارد بدنتون شده ا ...
زدم گوگل ولی چیزی پیدا نکردم بخدا کلافه شدم! از من خودم وسواسم بخدا اینکه بوش انقد زیادع ک دیگرانم حس میکنن خیلی برام غیر قابل تحمل! من تابحال زن باردار از نزدیک ندیدم ک ببینم بو خاصی میده یا ن! میگم نکنه همه این بو رو میدن؟
یه بوی بدی میدن که شبیه بوی عرق نیست نمیدونم چه جوری بگم
فکنم پس کلیه هام دو سال قبل یبار عفونت ادراری گرفتم گفتن ب کلیه هات زده ولی ی ۵ روز قرص خوردن و ازنایش دادم رفع شد ولی اون موقع بو نمیدادم قرص باعث شد ادرارم نارنجی بشه و بخاطر کم ابی بدن بود! ولی الان یعنی دوباره برگشته 😭😭😭😭خدایا