2777
2789
عنوان

بوی وایتکس میده بدنم ... کسی اینجوری هس؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6608 بازدید | 62 پست
اخه من رابطه ندارم  ۳ ماهی هس   من تنها زندگی میکنم  

نگاه شاید همون موقع که بارداربودی اب منیش تند بوده یه مشکلی تو اب منیش بوده که این وارد بدنتون شده این برو داره ترشح میکنه علتهای زیادی هست تو نت بزن علت بوی اهن یا وایتکس بعد بارداری ببین چی میزنه

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید میشه یکم بگی مثلا بوش چطوری؟ 

یه بوی بدی میدن که شبیه بوی عرق نیست نمیدونم چه جوری بگم 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ببخشید میشه یکم بگی مثلا بوش چطوری؟ 

نگران نباش بخاطر بارداری بو میدی کلیه هات سالمن🌹

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دکتر اخرین بار  ۳ روز پیش چکاپم کرد عفونت نداشتم  و ترشح و خارش اینام ندارم  والله&nb ...

از هورمونه قرصی غذای خاصی استفاده نمیکنی؟ مثل پیاز یا سیر گاهی یه قرصایی یا غذاهایی باعث این بو میشه یا چاق بودن یا عرق زیاد رطوبت 

نگاه شاید همون موقع که بارداربودی اب منیش تند بوده یه مشکلی تو اب منیش بوده که این وارد بدنتون شده ا ...

زدم گوگل ولی چیزی پیدا نکردم  بخدا کلافه شدم! از من خودم وسواسم  بخدا  اینکه  بوش  انقد زیادع ک دیگرانم حس میکنن خیلی برام غیر قابل تحمل!  من تابحال زن باردار  از نزدیک ندیدم ک ببینم بو خاصی  میده یا ن!   میگم نکنه همه این بو رو میدن؟ 

از هورمونه قرصی غذای خاصی استفاده نمیکنی؟ مثل پیاز یا سیر گاهی یه قرصایی یا غذاهایی باعث این بو میشه ...

خوب من  باردارم و  لاغر بودم ولی الان چاقم  و تپول  ممکنه ازین باشه؟  

برای شما  پیش اومده عزیزم ک کسی این بوی خاصو تو بارداری بده؟

نه ولی یکی بود که مشکل کلیوی و کبدی داشت باردار نبود بدنش بوی خاصی میداد بیچاره بعد حموم هم بو میداد....دکتر گفته بود بخاطر کلیه هاته

خوب من  باردارم و  لاغر بودم ولی الان چاقم  و تپول  ممکنه ازین باشه؟  

اره ممکنه چون ادم تپل که میشه چربیش زیاد میشه بومیگیره ممکنه هربوی بدی هم بگیره چه اهن چه وایتکس چه عرق ترش اسیدی بوهای مختلف 

یه بوی بدی میدن که شبیه بوی عرق نیست نمیدونم چه جوری بگم 

فکنم پس کلیه هام دو سال قبل  یبار عفونت ادراری گرفتم گفتن ب کلیه هات زده  ولی  ی  ۵ روز  قرص خوردن و ازنایش دادم رفع شد  ولی اون موقع بو نمیدادم  قرص باعث شد ادرارم  نارنجی بشه و بخاطر کم ابی بدن بود!  ولی الان  یعنی دوباره برگشته 😭😭😭😭خدایا

خوب من  باردارم و  لاغر بودم ولی الان چاقم  و تپول  ممکنه ازین باشه؟  

ادویه نخور ادویه باعث بدبو شدن عرق میشه