2777
2789
عنوان

بوی وایتکس میده بدنم ... کسی اینجوری هس؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6608 بازدید | 62 پست
همه جای خوبه از عطاری گل خشک گرفتم گذاشتم ک اگر حالن بد شو  اونجا بودن بو کنم!    میخ ...

فدای تو بشم عزیزم وظیفست گلم اصلا از کلیه‌هم نیست نگران نباش تو اقوام داشتیم که میگم خیلیا مشکل کلیه داشتن بو ندارشتن درضمن مشکل کلیه علائمش بوی بد نیس درد کلیه ضعف بیحالی سوزش ادراز تکرر ادرار یا سوزش و درد هنگام ادرار مطمئن باش چاقی و بارداری تغییر هورمون تغذیه نامناسب اینا بعث بو میشه هستن خیلیا ده تا بچه میزان ولی یکی از جنین شکم باعث خراب شدن تعادل هرمون میشه وباعث میشه بو ایجاد بشه یا تهوع زیاد یا افسردگی یا خیلی چیزای دیگه بازم رعایت کن غدای چرب و ادویه دار نخور میوه زیاد بخور تحرک زیاد جای گرم هم نکن الهی که زود رفع میشه فداتم

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدای تو بشم عزیزم وظیفست گلم اصلا از کلیه‌هم نیست نگران نباش تو اقوام داشتیم که میگم خیلیا مشکل کلیه ...

فداشتم خیلی ممنون ک وقت گذاشتی واقعا کمکم کردی   خدا خیرت بده    خیلی ممنونم واقعا