ما با خانواده شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم شوهرم حتی توکار با پدرش شریکه پول کارشون میره تو حساب پدر شوهرم باهم خرج میکنیم به دختر پنج ماهه دارم دوساله باهاشون زندگی میکنیم مادرشوهرم انقدر طعنه بهم میزنه که دخترت شیر خشک میخوره یا مای بیبی نکن هزار جور حرف که کار نمیکنی زن فلانی به بچش شیر خشک نمیده مای بیبی نمیکنه دیگه خسته شدم به شوهرم میگه مادرت این حرفا میزنه جدام کن میگه نه نمیکنم مامانم که حرف بدی نزده مگه چی گفته منم قهر کردم اومدم خونه بابام یازده روزه که اومدیم حتی یه زنگ نزده فقط دوتومن برای دخترش فرستاده اینجام نمیشه هی یه جورایی به شوخی میگن که میرین و از این حرفا چیکار کنم به نظرتون خسته شدم دیگه
خب چرا ولی کردی اومدی خونه شوهرت بمونه بچه داری مگه توانایی جدا شدن داری که از خونه اومدی بیرون ؟ اگه داری که بسم الله وگرنه برگرد همه چی با صحبت و روی خوش حل میشه به حرفهای مادرشوهرت هم بی اعتنا باش بذار هرچی میخواد بگه تو کار خودت رو کن خیلی هم دخالت کرد بگو خودم راجب بچم باید تصمیم بگیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه خانومی اینجا بود میگفت تا وقتی قصد طلاق ندارین خونه رو ترک نکنید.
من مامانم تقریبا ۱۰ سال نزدیک خونه مامان بزرگم زندگی کرد همیشه میگه اگه اونجا میموندم میمردم الان زنده نبودم.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اینم بخاطر حرف اون زن بود خدا ازش راضی نباشه همه جا گفته بود مشکل داره نمیتونه بچه بیاره
چرا همش بقیه رو مقصر میکنی مگ خودت قدرت فکر کردن نداری؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
به خدا قسم آنقدر گفته که حتی خودمم خجالت میکشم یه لقمه غذا بخورم اصلا فقط من میدونم چه آدمیه این زن کار به حرفاش ندارم فقط میخوام شوهرم جدام کنه به خونه جدا برام بگیره
نمیتونم باهاشون تو یه خونه زندگی کنم چیکار کنم جدام کنه
نگاه کن اگه با صحبت آروم حل نشده یا لج میکنه کلا یه مدت خودت رو به بیخیالی بزن ولی رفتارت رو تغییر بده سرد باش یکم بهش بی محلی کن دیگه غر نزن خونه رو ولی هیچوقت ترک نکن بگو من احساس میکنم حریم خصوصی ندارم حداقل دو سه ماه مستقل زندگی کنیم وگرنه من دیگه نمیتونم آدم شادی باشم اتاقت رو جدا کن .