2777
2789

من بینی مو یک سال و نیم پیش جراحی کردم ،گفتم طبیعی باشه کافیه بینی من گوشتی بود و افتادگی داشت ولی از روبرو بد نبود از بغل خیلی تابلو بود،سایزشو خیلی کوچیک نکرد و خب دکتر گفت بینی گوشتی فقط یه فرم مرتب بخوذش میگیره نمیشه بینی گوشتی با نمره بیست عمل کرد،ولی الان حس میکنم پولمو ریختم تو زباله،نوک بینیم که ورمش هنوز هست فقط یکم سربالا شده و مرتبه ولی نگاه کردنی کسی متوجه نمیشه من عمل کردم خیلی حالم گرفتس😔

عزیزم من تازه عمل کردم استخونی غضروفی بودم ولی چون ادم حساسی هستن خیلی در مورد عمل بینی تحقیق کردم بینی گوشتی طبق چیزی که من شنیدم و به چشم دیدم هرچی بگذره بهتر میشه متاسفانه سالها طول میکشه مثلا دوسال سه سال دیگه اوج میگیره تغییراتش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تازه عمل کردم استخونی غضروفی بودم ولی چون ادم حساسی هستن خیلی در مورد عمل بینی تحقیق کردم ب ...

بله شنیدم ورمش خیلی طول می‌کشه تو آینه خوشگلم ولی تو عکسای امشبم خودمو دیدم اعصابم خورد شد دیگه بغض کردم نشستم به گریه زاری 

بله شنیدم ورمش خیلی طول می‌کشه تو آینه خوشگلم ولی تو عکسای امشبم خودمو دیدم اعصابم خورد شد دیگه بغض ...

عزیزم خودتو دوست داشته باش و اینکه حداقل از بینی قبلت بهتره و حساسیت به خرج نده

عزیزم خودتو دوست داشته باش و اینکه حداقل از بینی قبلت بهتره و حساسیت به خرج نده

مشکلم اینه خودمو دوس ندارم،من یه عکاس حرفه ای ام باورتون نمیشه چه عکسهایی از بقیه آدما میگیرم ولی از خودم یه عکس درست حسابی ندارم سالی ی بار تولد بچه ام عکس میگیرم،اصلا جسارتشو ندارم عکسامو نگاه کنم،عکسای تولد یک سالگی بچمو تازگی چند وقت پیش دیدم و با خودم گفتم خب خوشگل بودم ک 😐