2777
2789

چه غلطی بکنم😭😭روستان تا حالا ندیده بودم و از بخت بدم امشبو اینجاییم تو اتاق خواستم بخوابم دیدم سوسک زیر کمده خواستیم بگیریمش در رفت اومدیم یه اتاق دیگه صدای موش میاد  نمیتونم بخوابم نمیتونمم برم الان چیکار کنم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نرین روستا مثل  خونواده عموم هر روز پلاسن روستای مامانم اینا بعد همش غر میزنن ک وای اینجا فلانه بهمانه اینجا خونه ها سقفش چوبیه اینجا نمیدونم خیلی دارو درخت داره  بخدا اصلا دعوتشون نمی‌کنیم خودشون میرن هر  ماه . 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خودشون چطوری اونجا زندگی میکنن پس

خودشون به درک حتما عادت دارن من از حشرات و موش متنفرم چطوری بخوابم اگه برم پیش شوهرم میترسم سوسک برع تو شلوارم اینجا بخوابم موشا میان مطمئنم😭😭

بابا من نمیدونستم اینطوریه صدبار دیگه اومدم فک‌میکردم تمیزه😭

والا مامانم اینا روستان همیشه دقت میکنه ک جک و جونور نیاد تو خونه مواطسه بشدت ولی هب گاهی حتی تو شهر هم خونه سوسک میاد و دیده نمیشه یا حتی موش 

والا مامانم اینا روستان همیشه دقت میکنه ک جک و جونور نیاد تو خونه مواطسه بشدت ولی هب گاهی حتی ...

نمیگم‌نیست که من خودمم با اینکه خونم نوساز بود از تراس موش اومد داخل ولی سر یکساعت که فهمیدم کل خونه رو بهم زدم بیرونش کردم،سوسک اگه تو اتاق بزرگ زیر کمد بره ممکنه بیاد بیرون روی لباس من؟ 

نمیگم‌نیست که من خودمم با اینکه خونم نوساز بود از تراس موش اومد داخل ولی سر یکساعت که فهمیدم کل خونه ...

نه مگ اینک سوسکه دیونه باشه 😂بگیر بخواب یا پاشو دمپایی بیار بزن تو سرش