2777
2789
عنوان

بد موقع ترین وقتی که مهمونی اومده

18267 بازدید | 249 پست

حالا که ایام عید و دیدوبازدید هستش بگین تا حالا شده توی

وقت بدی یهو مهمون بیاد؟

خودم یکیش رو میگم شب قدر بود درست و حسابی نخوابیدم

روز بعدش اول صبح فامیلامون اومدن و رخت خواب ها روی 

زمین بود منم انگار وسط جهان های موازی بودم 😂💔

یا وقتی که حموم بودم یهو فامیلامون اومدن 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

برای شام دعوتشون کردیم

ساعت ۱۲ شب تشریف آوردن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

چند روز پیش فکر کنم

بیمارستان همراه بیمار بودم اومدم چندتا چیز از خونه ببرم در باز شد مهمون اومد.. تازه پا نمی‌شدن برنننن🗿🔪🔪🔪

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم سنم کم بود کلاس هفتم بودم 

رفتم حموم ژیلت نداشتم مامانم موبر داد از اون بو دار ها عوقققق 

تازه از حموم در اونده بودم حوله پیچید بودم دور سرم 

۲ تا از عمو هام وارد شدن بابا مامانم هم نرفته بودن که گردن اونا بشه انداخت فقط من رفته بودم . قشنگ بوی کثافط خونه رو گرفته بودددد وای اح ولی اونا روشون تیاوردن

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 

تازگی نه ولی یاد چند سال پیش افتادم وسط پذیرایی خواب بودی یهو مهمون میومد و تو مجبور بودی زیر پتو خفه شی ولی سلام ندی😂

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

مایه فامیل داریم بویی ازشعورنبرده الان دیگه همه گوشی دارن یه دفعه زنگ آیفون رومی زدن میومدن خونه مون من خیلی حرص می خوردم مثلاساعت۹شب اون هم ازیه فاصله ی دوریه بارماخونه ی خاله ام بودیم زنگ زدن هرچی زنگ خونه تون رومی زنیم بازنمی کنیدگفتم خونه نبستیم ساعت۱۲ظهربودخودش ودوتاماشین دیگه روپرکرده بودآورده بودگفت کی برمی گردین گفتم مابرای ناهاردعوتیم حالادیرصبونه خورده بودیم داشتیم برمی گشتیم چندوقت بعدمامانم گفت ازفلانی خبری نیست براش تعریف کردم کلی دعوام کردولی خداروشکردیگه نیومدن

یه بار ساعت ۸ صبح یکی از فامیلها همراه با یه مهمان غریبه امدن خونمون

شانسم گفت شب قبلش مهمان داشتم و همه جا را مرتب کرده بودم

اگر یه روز دیگه میومدند ظرف شوییم پر ظرف بود

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

دوستم دعوتم کرده بود مهمونی .دو تامون با دخترم خوشگل موشکل رفتیم مهمونی . وقتی برگشتم فهمیدم در نبودم شوهر همون دوستم اومده خونه ی ما که با شوهرم باشن🥲🥲🥲 وقتی اومدم خونه دیدم کنار هال یکی از لباس زیرای ابری من افتاده زمین تابلو . شوهرم هم اصلا حواسش نبوده برداره . آبرو نمونده بود برام.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چند روز پیش فکر کنم بیمارستان همراه بیمار بودم اومدم چندتا چیز از خونه ببرم در باز شد مهمون اومد.. ...

واقعا چه صبری داشتین اون لحظه که چیزی نگفتین❤😂

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲