بچه ها من تازه جدا شدم.فامیلامون مخصوصا پدری همشون باهم خوبن و زن عموهام ازینان که یکسره با زبون بازی دامادهاشونو کنارشون نگه داشتن و مادر من اصلا زبون باز نیس و از دور شنیدم که پشت سرمون گفتن عرضه نداشتیم دامادداری کنبم!.عروسا و دخترعموهامم کلا ازین شوهریان ک همه زندگیو توشوهربچه بچه میبینن.امسال باهیچکدوم رفتوامد نکردم اما مامانم همش طعنه میده که تو ضعیفی که خجالت میکشی رفتوامد کنی ابرومو بردی!چ ربطی داره؟خب وقتی توجمعشون قرارمیگیرم حسرت میخورم و جوشونو دوس ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب کاری میکنی توفامیل پدری من زن و شوهر فامیل هم بودن و جدا شدن شوهره هم رف ازدواج کرددیگه زنه هیچچچچ جا نمیره نه خونه فامیل نه مراسم نه عروسی فک کن عروسیه داداششم نیومد
چ مادر نمونه ایی عجب.. برای جی خجالت بکشی اخه.. گناه کبیره کردی مگ خیلیا طلاق میگیرن شمام روش.. اصلا اهمیت نده
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷