2777
2789

هیچ دلخوشی نداشتم که به مجرد بودنم بنازم و لذت ببرم.داداشم اذیتم میکرد.خواهرمجرد زیاد داشتم کلی زده شده بودم از زندگی دنبال شوهر بودم نه دوست پسر.ازدواج کردم هیچ لذتی نشد که ببرم. حالا هموم خانوادمو میبینم چقدر الان شادن باهام میرم مسافرت همون داداشم زن گرفت عوض شد خواهرام رفتن سرکار بهترین شغل و درآمد رو دارن فقط این وسط من بودم که هیچ خیری از زندگی نبردم .دلم خیلی گرفته 

فقط خدا حقیقت دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردم به مغازه دار که همش کار تو مغازه رو داره و هیچ تفریح و مسافرت نمیره میگه بیشتر از یساعت نمیتونم رانندگی کنم و هیچ جا نمیتونه لذات ببره .بیش از اندازه ماشین دوسته.دلش نمی‌خواد از ماشین کار بکشه

فقط خدا حقیقت دارد

خب انتخابت اشتباه بود

تو یه برهه سنی دوست پسرداشتن خیلی مفیدتراز شوهره 

حالا بعدش باید جدی فکر کرد به ازدواج

شما برای فرار از وضعیت خونه پدری پناه بردی ازدواج که قاعدتا معلومه ازدواج خیلی موفقی نمیشه

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

چون هم. مجردی و هم متاهلی چشم ات دنبال زندگی دیگران بوده عزیزم شرایط رو بپذیر و تمام وقتو انرژیتو بذار زندگی دلخواهتو بدست بیاری 

شاید به همش نرسی ولی ب پنجاه درصدشم برسی خیلیه

نگاهت رو از زندگی بقیه بردار فقط نگاهت ب جلو باشه

نکاهتو به زندکی عوض کن 

ی زن میتونه خیلی کارا کنه 

ی زن اگه بخواد میتونه خودشو حتی خونه ی شوهر به ملکه برسونه و اگه نخواد میتونه از خودش ی پیر زن درست کنه 

دلتو شاد کن انرژیه مثبت بفرست تا انرژیه مثبت دریافت کنی 

من جای شما نبودم و نمیدونم چه زندگی داشتی اما میدونم ک اگه بخوای میتونی بهترین زندگیو در اینده داشته باشی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

دقیقا.نامچفق دو دختر دارم نمیدونم چکار کنم. طلاق بگیرم نمیتونم برگردم همون خونه.

مشکلی که گفتی خیلی حاد نیست که به طلاق فکر کنی مثلا بابت مسافرت نرفتن یا شغل همسرت

در عوض اگر بتونی توام کار کنی پس انداز کنی خودت درآمد خودتو داشته باشی حس بهتری خواهی داشت میتونی ماشین بخری با دخترات خوش بگذرونید

چون هم. مجردی و هم متاهلی چشم ات دنبال زندگی دیگران بوده عزیزم شرایط رو بپذیر و تمام وقتو انرژیتو بذ ...

آخه چطور مثلاً من دوست دارم عیدها برم مسافرت ولی شوهرم خوشش نمیاد حتی یه دور کوچیک هم مارو نمیبره جایی .من بخوام خودم برای خودم لذت ببرم چکار کنم با دوتا دختر

فقط خدا حقیقت دارد
آخه چطور مثلاً من دوست دارم عیدها برم مسافرت ولی شوهرم خوشش نمیاد حتی یه دور کوچیک هم مارو نمیبره جا ...

زیرساخت ها رو درست کن عزیزم رسیدن ب شرایط دلخواه ممکنه طول بکشه شما زندگیو شیرین کن میتونی بعدا بگی بچه ها پس انداز کردن برای مسافرت دخترا قلک گذاشتن میگن بریم سفر مطمعن باش دلش نمیاد روشونو زمین بندازه مساغرت یه روزه برید یا چیز دیگه رو. جایگزین کنید

اسی پاشو جای فکر کردن به طلاق برو یک کار پیدا کن پولاتو جمع کن ماشین بخر رانندگی یاد بگیر برو سفر ...

عزیزم الان دوره ای نیست خانم بره سر کار پول جم. کنه ماشین بخره واقعا این یه زمان لااقل پنج ساله میخاد اینکه اسی سرخود و مستقل لا قطار بره سفر نمیدونم ب مدل زندگیش و اخلاق شوهرش بخوره یا نه