2777
2789

ینی زمانی که با شما ازدواج کرده بود با دختر داییش بوده؟ یا قبل ازدواجتون با دختر داییش بود

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا قضاوت الکینکنید که چرا جدا نشدی

من شرایط خیلی بدی زوحی روپشت سرگذاشتم الانم خوب نیستم

من یه دخترده ساله دارم نمیتونستم جداشم.شوهرمم دوست ندارمفیلمی دارم تحملش میکنم تا دختر به مقطعی برسه درک کنه واسیب نخوره

💙تلاش برای رسیدن به اهداف
 خیانت رو با خیانت جواب بده فقط اینجوری دلت خنک میشه

من اهلش نیستم خودمم بکشم نمیتونم 

من تعریف ازخود نباشه از هرلحاظی سعی داشتم بهترین باشم وموفق هم بودم

وقتی بامن بوده بااونم بوده

خب برو مهمونی 

ولی حتی با دختره دست هم نده، حواست به شوهرت هم باشه، با شوهرت بگو بخند کن که بسوزه، نزار با همسرت یه وقت تنها شه 

واقعا مردا چقد بیشرف شدن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
میخام کمکم کنید تو یه مهمونی شلوغ چه رفتاری داشته باشم باهاش نادیدش بگیرم یا یه چی بارش کنم

حرف گذشته رو پیش نکش ولی صد در صد نادیده بگیر 

سعی کن تو مهمونی خیلی شیک تر از اون باشی 

من بودم خفش میکردم دختره رو تو همون مهمونی ولی خب بخاطر دخترت از گذشته تیکه یا چیزی نگو

زنونه مردونه جداست.

عه 

اگ تیکه یا چیزی خواستی بندازی جلو دخترت ننداز، همون شیک تر از اون باش 

رفتی اونجا نادیدش بگیر فرض کن اصلا دختره تو اون مهمونی نیست

حرف گذشته رو پیش نکش ولی صد در صد نادیده بگیر  سعی کن تو مهمونی خیلی شیک تر از اون باشی  ...

خیلی حالم بده میتونم نرم اصلا ولی میگم مگه من کاری کردم که خومو بکشم کنار

دوست داشتم یه کلفت بارش کنم

بخدا یه روز نبوده با فکرخیانتشون سر رو بالش بذارم

کی قرار تقاص این حجم حال بدی منو بده بخداااا که نمیبخشمشون

خیلی حالم بده میتونم نرم اصلا ولی میگم مگه من کاری کردم که خومو بکشم کنار دوست داشتم یه کلفت بارش ک ...

درکت میکنم من مجردم 

ولی وقتی خیانت عشقمو دیدم، واقعا سخت بود داشتم دیوونه میشدم 

حالا اون که عشقم بود فقد شوهرم نبود، تو ک شوهرت بود چی کشیدی 

بنظرم تیکه بهش ننداز اینجوری میفهمه که هنوزم ذهنت درگیر خیانت همسرته حتی خوشحال هم میشه که تونسته ترو. عذاب بده

اول میخواستم که بگم نرو... اگه ببینیش اعصابت خورد میشه و ممکنه درگیی رخ بیاد... ولی اگه کنترلی رو خودت داری، بهترین لباستو بپوشو بهترین آرایش ممکن رو بکن و رفتی مهمونی اصللللللا به صورتش نگا نکن... جوری به یه ورت باشه که کلا حتی رنگ لباسشو هم ندونی چه رنگیه... برای همسرت هم خطو نشون بکش... یعنی چی این رفتارا