2777
2789
 استرس داشتم اشتباه تایپی یود کسی هست بفهمه چی میگم

عزیزم دوستشون در چه حد بوده؟بنظر من شوهرت نیاد میشه؟؟؟؟ببین دختر میچسبن باور کن کرم از دختر پایین بوده براحتمالی

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنونه مردونه جداست.

عزیزم میتونی با دوستی ماهری چیزی بری؟خدا لعنت کنه این مردارو ابرو واسه آدم نمی‌زارن ببین اول ازهمه باید طلاهاتو چیزایی ک تو چشمت هست رو بپوشی و کلا بری آرایشگاه آرایش لایت کنن 

چشم دختره درمیاد با شوهر عوضیت همین ی شب رو خیلی خوب باشجوری خرش کن از قبل مهمونی ک تو مهمونی فک کنه عوضشدی دور لذت بچرخه

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

خیلی حالم بده میتونم نرم اصلا ولی میگم مگه من کاری کردم که خومو بکشم کنار دوست داشتم یه کلفت بارش ک ...

به صورت ناشناس با پیامک تهدیدش کن یه مدت بترسونش بگو میخوای کاری کنی توفامیل رسوا بشه اینجوری خودشو میکشه کنار ولی نزار بفهمه شما داری تهدید میکنی تا سردرگم باشه 

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد
لطفا قضاوت الکینکنید که چرا جدا نشدیمن شرایط خیلی بدی زوحی روپشت سرگذاشتم الانم خوب نیستممن یه دخترد ...

سلام عزیزم. ممکنه درخواست دوستی رووقبول کنید؟

سوال مهمی دارم.

ممنون.