2777
2789

بهم بگین حق با کیه ۹ساله ازدواج کردم مستاجرم یه جا ۵سال نشستم یه جا۴سال 

من از مامانم دورم تو یه شهرم ولی منطقه هامون خیلی فاصله داره دوبار خاستم برم منطقه مامانم ک یبار پارسال بود رفتم خونه رو انتخاب کردم قرار بنگاه گذاشتم غروب ک باشوهرم رفتم بنگاه آقای صاحب خونه ک شوهرمو دید گف برم استخاره بگیرم رفت و کنسل کرد دوباره چند روز پیش رفتم خونه انتخاب کردم این دفعه باشوهرم رفتم صاحب خونه و شوهرم تو خونه همه حرفاشونو زدن قراره بنگاه گذاشتن رفتیم بنگاه خوده بنگاهی نذاشت گف آقای صاحب خونه برو حالا یه استخاره بگیر بعد دوباره کنسل شد امروز زنگ زدم بنگاه گفت چرا کنسل شد گف قیافه اقاتون غلط اندازه من خیلی ناراحت شدم قطع کردم درصورتی ک خداسر شاهده همسرم خیلی اهل حلال و حروم هسش و دلش پاکه و مهربونه اصلا هیز نیس سر ب زیره فقط یه کم درشت و هیکلی و چشم رنگی و ایناس ولی باطن عالی و سالمی داره خداروشکر خیلی دلم شکست

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

وا مردم چقد کم عقل شدن

چه ربطی ب قیافه داره؟؟

خدا شفاشون بده

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مردم چقد کم عقل شدن چه ربطی ب قیافه داره؟؟ خدا شفاشون بده

بخدا 

حتی بابای من تو منطقه خودشون سر شناسه همه میشناسنش

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

با چه رویی اومده تو صورتتون نگاه میکنه میگه استخاره میندازم ببینم شما خوبید یا نه بعدم کنسل میکنه!😐 یعنی چقد چندش و مسخرس این کار ادم که نمیتونه زندگیمو برمبنای استخاره بزاره 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

با چه رویی اومده تو صورتتون نگاه میکنه میگه استخاره میندازم ببینم شما خوبید یا نه بعدم کنسل میکنه!😐 ...

استخاره بهانه بوده ،ذر اصل از چهره ی شوهر استاتر قضاوت کردن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واااا مردم رد دادن

بابامو همه میشناسن تو محل منو میشناسن ولی شوهرمو خو نمیشناسن خو اول یه نگاه ب خانوادم بندازن بعد فکرای بد بکنن 

ببخشید با همسرت نرو تا قرارداد بنویسن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.