امروز بخاطر اینکه دیشب خونه خواهرش جوابش رو دادم ،بهانه گرفت و کتک زدم، زیر دست و پاش فقط بهم لگد میزد دیوانه پدرسگ،تمام پهلوها م و دنده هام درد میکنه ،فکر کنم دنده ام آسیب دیده ،خدا جزاش رو بده
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
روانیه بخدا ،تا حالا چند بار بهش اصرار کردم بره پیش روانپزشک ،نمبره
حداقل تو جمع حرفی نزن که باز تلافی کنه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
برو پزشک قانونی مطمئن باش پدرش درمیارن خدا خودش گفته حق تون بگیرید به قول معروف حق گرفتنیه عقل و اراده هم وسایل خدا هستن چرا منتظری خدا از اون بالا بیاد پایین حقت بگیره
من شوهرم خیلی کتکم میزد اولا بیش از حد سر یه دعوا با خواهرم از دست خواهرم کتک خوردم شوهرم وقتی اومد خونه گفتم. این قدر من کتک زدی تو سری خور شدم دیگ از دست همه کتک میخورم نمیتونم دفاع کنم از خودم الان چند ماه کتکم نزنه از اون موقع ک این حرف زدم تازه یادم میده ک کسی کتکم زد چ جوری گارد بگیرم خخخخخخ