2777
2789
عنوان

خیانت مادرم،لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 35 پست
خب چیزی شک داری یا بهش یقین داری؟

بعضی وقتا خیلی با محبت باهاش حرف میزنه ناراحت میشم 

چیزیم میگم سریع میگه که من باهاش بد حرف بزنم میره گم و گور میکنه خودشو

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومش بده واقعا بده  زنگ میزنه فوش میده بهش خودم دیدم چقد بی ادبه واقعا

خب چیکار کنه عزیز

یه خانومی اومده خودشو‌تلپ زندگیش کرده

میخوای اروم باشه؟ 

مقصر زن اون اقا نیست

مقصر مامان شما و خود اون اقاست

با چیزیم ک تعریف کردی مامانت ادم ارومی نیست بهتره دخالت نکنی

خودش سرش باید ب سنگ بخوره

شما به زندگی خودت برس 

[QUOTE=333234331]بخدا کاری ندارم ولی امروز واقعا عصبی شدم همینکه بابام رفت آقا اومد کلید بگیره یه کل ...

آره مامانم جوونه و خیلی خوشگله

بخاطر همون این آقا اینطوری پیله کرده بهش😭

من ۱۸ سالمه

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
خب چیکار کنه عزیز یه خانومی اومده خودشو‌تلپ زندگیش کرده میخوای اروم باشه؟  مقصر زن اون اقا ن ...

گفتم قضاوت نکنید

خانم آیت آقا انقد بد بود که بنده خدا آقا میخواست ماشینو بفروشه طلا بگیره به زنش چرا چون زنه کمتر از خواهرش طلا داشت،اگه خانومش با محبت بود اینطور نمیشد

این یه مسله شخصی مامانته  ایشون بزرگسال و صلاح خودشو میدونه  بهتره پدر متوجه نشن شما مرا ...

شما میگید عین خیالم نباشه واقعا؟😭

باهاش رفیق شو و رفاقتی نزار به بیراهه بره مادرت. اگر دیدی هیچ جوره کوتاه نمیاد تهدیدش کن ب بابات میگ ...

من تهدید کنم مامانم میگه منم میگم با کسی حرف زدی و اینا اه🤦‍♀️

گفتم قضاوت نکنید خانم آیت آقا انقد بد بود که بنده خدا آقا میخواست ماشینو بفروشه طلا بگیره به زنش چر ...

اگه بده طلاق بگیره

چرا داره با زنای دیگه میپره؟ این نشونه یه مرد سالم و خوبه؟ شما هنوز ۱۸ سالته یه مسایلی رو درک نمیکنی همینطوری با عقل الانت صحبت میکنی

این مسایل دوطرفه ست

هیچی کثیف تر از خیانت اونم با یه زن شوهردار نیست

اون اقا مرد کثیفیه و زنشم ب ته خط رسونده 

میتونست بره با یه دختر مجرد 

چرا پیله زن شوهر دار شده؟

به این هیچ وقت فک نکردی؟ 

یکم سنت بالاتر بره معقولانه تر فک میکنی

دلیل نمیشه تو کوچه خیابون هرکی زنش باهاش بدحرف زد مامان شما بپره این وسط پادرمیونی! و انگشتتونو شماهاذبگیرین سمت زن طرف و‌بگین مقصر اونه ک زندگیشو جمع نمیکنه پس ما میایم وسط رابطه شون

مگه اتاق در بسته رفتن؟

رفت بیرون که کلید بده رفت سوار ماشینش شد میگه حرف زدیم باهم یکم تعریف کرد عیدو کجا رفتن فلان

من تهدید کنم مامانم میگه منم میگم با کسی حرف زدی و اینا اه🤦‍♀️

مطمئن باش تهدید تو خیلی میتونه موثر باشه. اگر مطمئنی ک ممکنه خیانت باشه کارش و تهدیدش کنی اگرم بگه میگم دوست پسر داری بگو دوست پسر داشتن منِ مجرد با شمای متاهل خیلی فرق داره من تبعاتش رو به جونم میخرم تو چی؟ اینو بگی خودش کوتاع میاد البته امیدوارم. خدا هیچ کس رو ب حال خودش رها نکنه...

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫