2777
2789
عنوان

خواستگارم بی ملاحظه همه چی رو میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 88 پست

کسی ک هرجا رسید هرچی رو میگه بعد ازدواجم توی جمع های خانوادگی حرف های نامربوط میزنه و تورو سرافکنده میکنه. 

ممکنه یهو درجواب ی حرف عادی تو حرف نامربوطی بزنه و کلی خجالت زده بشی

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
من خیلی دوسش دارم. اونم همینطور. اصلا توی این دو ماه عاشق هم شدیم.منتها من خیلی زودرنجم و اونم بدون ...

معلومه که درست میشه، هم خودت هم طرف مقابلت میتونید به کمک هم بهتر بشید، ببین شما هم فرشته و خوب مطلق نیستی که قطعا شما هم عیب‌هایی داری که طرف داره تحمل میکنه، پس زندگی مشترک چیه؟ این که کنار هم رشد کنید 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما بهم نمی‌خورید اگه قول میدی ناراحت نشی بهت بگم وگرنه میگم بهتره به فکر هم نباشید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه کلا تو حرف زدنش بی ملاحظه است بدون شک ردش کن بعدا حرفایی خواهی شنید که تا مغز استخوانت رو بسوزون ...

دقیقا منم به خاطر همین نپختگیش میخوام امروز تموم کنم😭

خیلی حالم بده با پدرمم مشورت کردم گفت همینجا تموم بشه خیلی بهتره

اسی اعتماد بنفست چرا انقدر کمه  مردم بیسوادن پدر مادرای دزد و قاتل و درب داغون دارن بیا ببین چ ...

منظورم اینه من خودم همه چیم عالیه منتها بخاطر شرایط خونوادگیم میترسم نتونم ازدواج کنم. ایشونم پسرخاله دوست داداشمه. که همون مامان دوست داداشم معرفیش کرده. میگه خودت برام مهمی. درصورتیکه من خواستگار داشتم که بخاطر شرایط خونوادگیم پشیمون شدن 

من خیلی دوسش دارم. اونم همینطور. اصلا توی این دو ماه عاشق هم شدیم.منتها من خیلی زودرنجم و اونم بدون ...

بالاتر به یکی با شوخی گفتم 

ولی شما جدی بگیر 

این نوع مردا ویژگی مثبت زیاد دارن 

دست و دل بازن ، هیز نیستن نمیگم نگا نمیکنن میگم وقتی نگا کنن هم چیزی تو ذهنشون نیست ، مسایلو خیلی راحت تر حل میکنن یعنی یه مسئله ی پیچیده رو تبدیل به یه مسیله ی خیلی ساده میکنن و در کل حس امنیت رو بهت میدن (این حسو بهت میدن که هیچوقت قرار نیس ترکت کنن)

ولی خب این اخلاقش هیچوقت قابل تغییر نیس چون تربیتش همینجوری بوده 

حالا اینکه بیاد بهت بگه خوشگل نیستی و خوش اندام نیستی تقریبا قابل تحمله

ولی خب ایشون حرفای خانوادشو اونم با ذکر نام و نشان به شما منتقل میکنه 

اینه که کارو خراب میکنه 🤣

در اینده خیلی از خانوادش زده میشی و ایشونم علت این زده شدنتو هیچوقت درک نخواهد کرد و هیچوقت بهت حق نخواهد داد

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
منظورم اینه من خودم همه چیم عالیه منتها بخاطر شرایط خونوادگیم میترسم نتونم ازدواج کنم. ایشونم پسرخال ...

نترس ازدواج می کنی .. ینی چی نتونم ازدواج کنم 

اونی هم ک پشیمون شده قسمت نبوده 

بنظرم عجله نکن 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
ی سوال  داری میگی خواستگار  داری میگی در حال رفت و آمدیم، ب نظرت چرا؟ چون بشناسیش  ...

همه اخلاقاش اوکیه. خیلی کاریه، با عرضه اس، خیلی دوسم داره، بهم اهمیت میده. بخاطر من خیلی کارا کرده تا حالا. حالا منطقیه بخاطر این اخلاقش جواب منفی بدم؟ خودمم نمی‌دونم واقعاً 

قیافه و اینا رو بیخیال استارتر 

من احساس میکنم از نظر موقعیت شغلی و تحصیلی شما بالاتر هستی 

پس اگه به شغلت و حرفت اهمیت میدی سعی کن خوب فک کنی که بعداً به هر طریقی مانع کار و پیشرفت تو نشه 

چون خیلی از مردا حسود هستن یا یه ذره زن بالاتر باشه احساس سر خوردگی میکنن