2777
2789
عنوان

خواستگارم بی ملاحظه همه چی رو میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اخلاقاش اوکیه. خیلی کاریه، با عرضه اس، خیلی دوسم داره، بهم اهمیت میده. بخاطر من خیلی کارا کرده ت ...

اوایل آشنایی همه سوپر منن

با ی مشاور حرف بزن

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
شما سر چیه اختلافتون

با اینکه من سرتر بودم ولی چون سر همه چیز کوتاه میومدم بدتر بی ارزش شدم

بعد میگن چرا دخترا توقعشون زیاده اینم نتیجه کوتاه اومدن

یه کلیپ طنز فرستاده راجع به اینکه دختری که میگه تو ناز بزرگ شدم. بعد دختره داره نون و رب میخوره و هی به پسره میگه من صبحونه خاوریار و... اینا میخورما از همین الان بهت بگم.

می خواست بگه این یعنی تویی...

در صورتی که وضع مالی ما خیییلی بهتره ولی اینجوری میخواست تحقیرم کنه. آخرشم ماست مالی کرد که نه من منظوری نداشتم و...

یا مثلا

من ازش نپرسیدم خونه داری یا نه ولی دیشب دراومده بهم میگه برای من و خانوادم جهیزیه خیلی مهمه در صورتی که میدونه توان مالی خانوادم جوری هست که جهیزیه بدن

انتظارم این بود که بگه اینقدر خوبیا داری که جهیزیه هم نداشتی برام مهم نبود

حتی رک هم بهم گفت همون اولا که برام مهم بود خانومم درامد داشته باشه که اگه جایی کم و کسری آوردم بهم کمک کنه

بالاتر به یکی با شوخی گفتم  ولی شما جدی بگیر  این نوع مردا ویژگی مثبت زیاد دارن  د ...

من خیلی حساسم. بهشون هم بارها گفتم اینو. که هرچی ب ذهنت میاد رو نگو. اما انگار دست خودش نیست. مثل آدمای مست همه چییی رو میگه. اینم بگم تا حالا کلیییی حرف مثبت گفته بهم. راجع به قیافه و هیکلم و همه چیز. اما خب دیشب اینجوری کرد 

با اینکه من سرتر بودم ولی چون سر همه چیز کوتاه میومدم بدتر بی ارزش شدم بعد میگن چرا دخترا توقعشون ز ...

الهی بگردممم خیلی سخته این شرایط

من قبلا ی خواستگار داشتم اینجوری بود. میگفت من رو درآمد تو برای خرج خونه حساب میکنم و نمی‌دونم یخچال باید فلان مارک رو بگیری و...

اما ایشون اصلااااا اینجوری نیست. میگه اگه دوست داشتی ب کارت ادامه بده ب شرطی که اذیت نشی. همه چی ب عهده منه من مرد هستم و..

الهی بگردممم خیلی سخته این شرایط من قبلا ی خواستگار داشتم اینجوری بود. میگفت من رو درآمد تو برای خر ...

💔💔💔

باز خوبه حداقل اینجوری بهت میگه

من دیدم پسر سالم و خوبیه گفتم طوری نیست سخت نگیرم ولی احساس می کنم خودم رو دارم خورد می کنم واقعا به چه قیمتی

💔💔💔 باز خوبه حداقل اینجوری بهت میگه من دیدم پسر سالم و خوبیه گفتم طوری نیست سخت نگیرم ولی احساس ...

بازم کسی که فقط قسمتی از رابطه بینتون رو میبینه قطعا نمیتونه نظر درست و کاملی بده و خودت باید تصمیم بگیری. منتها این پرتوقع بودن اذیت کننده اس. فرض رو بر این بزار قرار نیست تغییر کنه و ببین میتونی کنار بیای باهاش. امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم 

معلومه که درست میشه، هم خودت هم طرف مقابلت میتونید به کمک هم بهتر بشید، ببین شما هم فرشته و خوب مطلق ...

آره ولا باید هر دوتاشون رو اخلاق و رفتارشون کار کنن یه سری چیزا رو بذارن کنار به سری چیزا رو تو خودشون تقویت کنن

تا بتونن کنار هم زندگی کنن

اسی خاستگار عین رل منه مشکل عقلی داره احتمالا ببین خنگ نیست یا گیج بزنه یا چیزی مصرف کنه تو ندونی ر ...

خیلی باهوشه. چیزی هم مصرف نمیکنه اینو مطمئنم. اما همه حرفارو میگه. نمی‌دونم علت این رفتارش چیه!

با اینکه من سرتر بودم ولی چون سر همه چیز کوتاه میومدم بدتر بی ارزش شدم بعد میگن چرا دخترا توقعشون ز ...

انشاالله بهترین ها سراغت میاد اصلا ناراحت نباش ♥️

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

به منم میگن خوشگلی ولی من میگم معمولیم‌

بیخیال بابا

یکم متواضع باش

البته اونم حرفش درست نبود 

ولی خب برا این موضوع ک نمیشه تمومش کرد

باید بیشتر برین مشاوره و سعی کنین حلش کنین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!