2777
2789
عنوان

خواستگارم بی ملاحظه همه چی رو میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اعتماد بنفست چرا انقدر کمه 

مردم بیسوادن پدر مادرای دزد و قاتل و درب داغون دارن بیا ببین چ‌ پسرایی گیرشون میاد 

حالا تو میگی بابام افسرده س خب چیکار کنه بنده خدا بیماریع مث دیابت فشار خون یا داداشت ک میگی اعتیاد داشته خوب شده طفلک 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

نظر دادن راجع به قیافه مردم کار زشتیه. زشتتر از اون اینکه خانوادگی بشینن در مورد چهره کسی حرف بزنن اونم کسی که قراره باهاش ازدواج کنه.

بدتر از همه اینا این که مقایسه هم میکنه و میگه از تو خوشگلتر هست!

معمولا مردایی که احساس حقارت دارن؛ همیشه سعی میکنن طرف رو بکوبن تا اعتماد به نفسش رو بگیرن و پایینش بکشن. زندگی با این آدما از جهنم بدتره و آدم حتی نمیفهمه چه بلایی سرش اومده. شما خودتم یه کم زمینه تحمل این چیزا رو داری چون همون اول به مشکل پدرت اشاره کردی که اصلا نه ربطی داره نه اهمیتی.

بپا خودتو نندازی تو چاه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یعنی فکر میکنید بقیه شوهراشون هیچ سخن نامربوطی از دهنشون خارج نمیشه ؟؟؟ همه وقتی حرف میزنن دُر و جوا ...

من خیلی دوسش دارم. اونم همینطور. اصلا توی این دو ماه عاشق هم شدیم.منتها من خیلی زودرنجم و اونم بدون فکر حرف میزنه و درجا پشیمون میشه. این ویژگیش قابل درمان نیستش؟

غلط میکنه....طرف شعور حرف زدن نداره...مگه هر چی اومد تو ذهنمون باید  بگیم؟؟؟؟؟؟باهاش بشین به تفاهم برس

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

اگه کلا تو حرف زدنش بی ملاحظه است بدون شک ردش کن بعدا حرفایی خواهی شنید که تا مغز استخوانت رو بسوزونه  هرروز یاد این میفتی که تو قبل ازدواج این رفتارشو دیدی و توجه نکردی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خاهرشوهرای منو ببینی قیافشون مث ماسک ترسناکه ... بالای صدکیلو وزن و پوست تیره.. زبونشون بعضی حروف درست تلفظ نمیکنه بیا ببین چه اعتماد بنفسایی دارن 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

اسی میدونی چرا بهت گفته معمولی ؟؟ مردا وقتی با یکی بالا تر از خودشون وارد رابطه میشن حس سرخوردگی میکنن برای خلاصی ازین حس شروع میکنن به تحقیر طرف مقابل تا اونو در حد خودشون پایین بکشن این حرفا رو اتفاقا کاملا از عمد میزنه خودش ته دلش میدونه شما بالا تری درس خوندی درحالی ک اون دیپلمه خوشگلی درحالی ک اون معمولیه خودش میدونه پایین تره 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
من خیلی دوسش دارم. اونم همینطور. اصلا توی این دو ماه عاشق هم شدیم.منتها من خیلی زودرنجم و اونم بدون ...

نه قابل درمان نیس 

عقدت کنه تازه خیالش راحت میشه بدتر ازینا هم بهت میگه

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

ببین مردا قبل ازدواج کسی رو که میخوان ازدواج کنن حوری میبینن🥴😆 یعنی اینقدر میگن تو خوشگلی،و ...ولی بعد ازدواج چنین حسی ندارن

این پسری که چنین حرفی زده به نظرم خیلی بچه و دهن بینه. یعنی به راحتی حرف های اطرافیانش رو تکرار می کنه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم