2777
2789
عنوان

خواستگارم بی ملاحظه همه چی رو میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 88 پست

وای ما یه عروس داریم اینجوریه هر چی به ذهنش میاد میگه خیلی بچه بازیه به نظر من سخته زندگی با همچین آدمی .تازه این عروس خانم خودش حساس و زودرنجه ولی به همه هر چی دوس داشت میگه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخورده بیشتر بگو ازش  خسیس نیس؟  بیرون میرید چشمش نمیچرخه؟

چه فرقی داره چشاش بچرخه یا نه وقتی میتونخ با دوتا کلمه با خاک یکسانت کنه 🤣

ولی در کل این نوع مردا هیز نیستن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

یعنی فکر میکنید بقیه شوهراشون هیچ سخن نامربوطی از دهنشون خارج نمیشه ؟؟؟ همه وقتی حرف میزنن دُر و جواهر میریزه بیرون، هممون همینیم دیگه یوقتایی با حرف زدن طرف مقابل رو ناراحت میکنیم، باید ببینی معیارات برای ازدواج چیه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

مدت زمان بیشتری باهاش بیرون برو هنوز زوده واسه جواب دادنت 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
من کارشناس کنترل کیفیت شرکت خودروسازی بودم. الان دارم برنامه نویسی کار میکنم

بنظرم در حد تو نیست 

خیلیییی ازش سرتری 

حالا چرا عجله داری 

صبر کن کیسای بهتر میان جلو

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

ی سوال 

داری میگی خواستگار 

داری میگی در حال رفت و آمدیم، ب نظرت چرا؟ چون بشناسیش 

حالا ک میدونی بهت حس کافی بودن نمیده و از الان دهنشو باز میکنه بدون فکر، چرا میپرسی باید چیکار کنم؟ 

ب نظرت واضح نیست؟ 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

لعنت بشن حسودا 

منم شوهرم فک میکرد فرشتم تا خانوادشو آورد بله برون

خواهرزاده هاش ک خودشونم مالی نبودن بهش گفته بودن فلانی یعنی من خیلی ام‌خوشگل نیست 

اونم ی بار دیگه تو بغلش بودم بهم کفت خیلی خوشگل نیستی ولی اندامت رو فرمه شکم نداری قبلش میگفت خیلی خوشگلم😥

یسوال مگه بعد عقد چ اتفاقی میفته ک گف بعد عقد قیافش بهتر میشه؟

قدیما فک میکردن بعد ارتباط...  قیافه دخترو پسر عوض میشه 🥲😂 شنیدم منم اینو، ولی قدیما چون دخترا قبل ازد ابرو اینا ورنمیداشتن بعد عقد که اصلاح میکردن خوشگل میشدن حالا احتمالا منظورش یکی از اینا بوده مادرشوهرش😂 الان که تغییری حس نمیشه والا

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
یخورده بیشتر بگو ازش  خسیس نیس؟  بیرون میرید چشمش نمیچرخه؟

خسیس نیست اصلا. امتحانش کردم. اما ب بقیه نگاه می‌کنه. حتی راجع به نوع پوشش و قیافه دخترای دیگه باهام حرف میزنه. نگاهش حالت هیزی نداره، من نگاه هیز رو تشخیص میدم. اما نگاه می‌کنه.

ببین نقطه ضعف و اشتباه رفتاری رو که همه داریم متاسفانه

مهم اینه که روش کار بشه و تشخیص اینکه قابل حل هست یا نه با مشاوره مداوم اتفاق میوفته نه با تشخیص ماها

خب توهم شاید حساسی که سر اینکه یکی تو خلوت خودشون بهت گفته معمولی ناراحت شدی...ولی اینکه گفته از تو خوشگل ترم هست باید میگفتی اره همیشه یه بهترش هست تعهد اونجاییه که چشمت فقط پارتنر خودتو ببینه نه اینکه همچین حرفی بزنی مگرنه هم از من خوشگل تر هست هم از تو خوش تیپ تر و البته با ملاحظه تر

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️