2777
2789
عنوان

خواستگارم بی ملاحظه همه چی رو میگه

3113 بازدید | 88 پست

سلام دوستان

من 29 سالمه هم خوشگلم (طبیعی و بدون عمل) هم خوش هیکلم هم درس خوندم. مشکل من خانوادم هستن. پدرم بیماری افسردگی داره و قرص میخوره و برادرم معتاد بود تازه ترک کرده. حالا من یه خواستگار دارم (همه اینارو می‌دونه)  تقریباً هم قد هستیم (یکم بلندتره ازم. من ۱۶۵ ام) قیافه اش هم معمولیه.دیپلم داره و توی شرکت ویزیتوره. خیلی پسر خوبیه از همه لحاظ. منتها هرفکری توی سرش باشه رو میگه.

مثلا دیشب بهم گفت مامانم میگه هستی قیافه اش بعد عقد بهتر میشه و بابامم گفت معمولیه مثل خودته. من با تعجب گفتم من معمولی‌ام؟؟ بعد اون با تعجب بیشتر گفت پس خوشگلی به نظرت؟؟؟ خیلی خوشگل‌تر از تو هستن 

من اصلا شوکه شدم. انتظار این حرف رو نداشتم.

کاش میشد عکسمو بزارم ببینید به چی میگه معمولی.

اولین آدمیه که این حرف رو بهم زده

حالا الان دو ماهه باهمیم و بالای بیست بار بیرون رفتیم همیشه بهم می‌گفت خوشگل من...

حالا مشکل من فقط این نیست. ایشون بارها و بارها حرفایی زده که منو رنجونده و بعد خودش گفته اینو نباید میگفتم.مشاور هم رفتیم بهش گفت بی ملاحظه حرف میزنی. ب نظرتون بهش جواب منفی بدم ؟ به غلط کردن افتاده از دیشب ولی من جوابشو ندادم. لطفاً بگید چیکار کنم 😔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب بگن معمولی مگه چیشده حالا؟ واه واه

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

نمیدونم چرا خوشم اومد ازش😂😂 فقط اونجا که اونم تعجب کرده😂😂🗿

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

همین اول بگم به هیچ وجه عکستو اینجا نذار گول نی نی سایتیارو نخور تا بهت ثابت نکنن که خوشگل نیستی وقیافت خوب نیست ولت نمیکنن  

خواستگارتم رد کن بره داغونه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ردش کن بره این اینجوریه عوض نمیشه که .ذاتشه.اینجپری بزرگ شده.تو نمیتونی شخصیت چندین ساله یه نفرو تغییر بدی

بعد ها جلو جمع قراره صدبار خراب بشی 

شوهر به هر قیمتی خوب نیست 

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...