2777
2789

یعنی خبر علت خودکشی رو آدم میخونه تعجب میکنه اینقدر که دلیلش مسخرست.بعد ما با این همه سختی داریم بازهم برای زنده موندن تلاش میکنیم.من که خیلی پوست کلفتم.هرکی جای من بود تا الان هفتاد تا کفن پوسونده بود.😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا.یه دونش رو بگم.دختره چون خونوادش براش طلا نخریدن خودش رو دار زده.یا اینایی که سرعشق وعاشقی خود ...

یا ابلفضضض سر طلا خریدن ؟؟ مگه چقدره ارزشش !!! ،خدا رحمت کنه  دخترو ولی حیف کرده واقعا

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
یا ابلفضضض سر طلا خریدن ؟؟ مگه چقدره ارزشش !!! ،خدا رحمت کنه  دخترو ولی حیف کرده واقعا

حالا من این یه دونه رو گفتم.مثلا اینایی که واسه ی کنکور خودشون رو میکشن.به نظرت مسخره نیست؟

حالا من این یه دونه رو گفتم.مثلا اینایی که واسه ی کنکور خودشون رو میکشن.به نظرت مسخره نیست؟

ببین فشار روانی زیاد میشه طرف همچین کاری میکنه  .  ایتقدر تبلیغ کردن کنکور مهم ترین آزمون زندگیه و فلان ... اگه طرف قبول نشه فمر میکنه هنه چی تموم شده و دست به همچنین کاری میرنه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره