2777
2789
عنوان

درمورد دوران آشنایی سوال دارم

111 بازدید | 8 پست

بعد از خواستگاری و ۴ دفعه دیدار حضوری با خانواده ها قرار شد که قرار های بعدی توسط خودمون گذاشته بشه

ایشون هم مذهبیه و برای اولین بار که خواست هماهنگی رو انجام بده توایتا پیام داد که کی امکانش رو دارید تماس بگیرم ؟

من هم حدود ۴۰ دقیقه بعدش پیام رو دیدم و گفتم الان میتونم صحبت کنم، ایشون هم تماس گرفت و برای تعیین روز گفت سه چهار روز از قرار قبلی مون بگذره و بین دیدار ها فاصله باشه 

منم گفتم پس من روز دقیقش رو خبر میدم چون الان نمیدونم برنامه ی سه چهار روز دیگه مون به چه صورته

حالا سوالم اینه من چطوری خبر بدم؟

تو همون ایتا پیام بدم یا مثل خودشون اول بپرسم کی می تونن صحبت کنن و بعد تماس بگیرم؟

ادم حس میکنه یه جوریه خودش زنگ بزنه، انگار پیام دادن سنگین تره!

از طرفی چون خودشون بار اول توی پیامشون گفتن کی میتونم زنگ بزنم و با چت کردن پیش نرفتن، حس کردم شاید از چت تو فضای مجازی خوششون نمیاد به دلایل مختلف

مخصوصا که ادم مقیدی اند و چت هم ناخودآگاه طولانی میشه معمولا ، 

البته که میدونم برای آشنایی و با رعایت حدود مشکلی نیست اما چون حس میکنم ایشون برای چت نکردن خودش اینطوری پیام داد و زنگ زد،  نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیدونم چی باید کرد

بنظرم اس بده بهش 

آخه خیلیا آنلاین نمیشن که 

من خودم میبینی یه روز کار پیش اومده اصلا آنلاین نشدم که پیام طرفو ببینم 

ولی اس بدی بهتره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍