2777
2789
عنوان

امشب شوهرم بهم گفت...

968 بازدید | 34 پست

امشب شوهرم بهم گفت مامانم خیلی سعی کرد از فامیلای مادریم دختر بگیرم اما نتونست چند وقتم قهر کرد باهام چون قبول نکرد از اون سمت دختر بگیرم 

مادر شوهرم همش سعی میکنه یه چیزی بگه من ناراحت بشم به نظرتون به خاطر چیه؟

قبل خواستگاری ام هی شوهرم می‌گفت مامانم میگه خوب فکراتو کردی یه وقت پشیمون نشی و... و حس میکنم سر همین یکم شوهرم تعویق مینداخت خواستگاری رو

( من از فامیلای پدری شوهرمم) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداسرت..حالا که دیگه گذشته میخوان چیکار کنن

امشب گفت خیلی حرصم گرفت 

آخه خودم حس میکردم دختر خالش و خالش بدشون میاد ازم مامانشم هی از اونا پیش من تعریف می‌کنه

اصلا متوجه این حرفای اضافه نمیشم تو خانواده واسه همینه ها خوبه مرد از خستگی کار بیاد غش کنه دبگ چرت ...

آخه یکی از خاله هاش هی تو جمع خوشش میاد تیکه بپرونه به من به شوهرم گفتم گفت واسه اینه خودمم قبلا شنیده بودم

بیخیال حساس نشو دیگه الان زنشی‌ خیلی ام خودتو دست پایین‌ نگیر که جرات کنه از این حرفا بزنه

نه من چیزی نگفتم گفتم فلان خالت چرا این مدلیه؟ دلیلش چیه اینجوری رفتار می‌کنه با من؟ گفت واسه این چیزاست اهمیت نده بهش

اهمیت نده تا ضعف دست مادرشوهرت ندی اون وقت میاد میافته به پات و تلاش میکنه باهات رابطه اش رو بهتر کنه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .