2777
2789
عنوان

نسبت به من چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 77 پست

من اینستا ندارم نمیدونم چه جوریه ولی تا جایی که میشه شمارشو پاک کن که نه تو اینستا ببینیش نه تو ت ل گ رام کلا تو فضای مجازی اگه خودش پایه بود باهات تماس میگیره اگه نباشه هم که تکلیف مشخصه

مطمئن باش نمیاد مخصوصا با توجه به رابطه ای که بوده پسرا باهرکی رابطه داشته باشن نمیان خواستگاری 

زن نادان شوهرش را غلام خود میسازد و خودش زن یک غلام میشود اما زن دانا شوهرش را پادشاه میکند و خودش ملکه میشود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایدیناسا اره پسر سنتی بود خانوادشم سنتی

باید خودتو ثابت کنی عزیزم حالا باهرچی شده اینستا ...سنگین بودن... کم محلی....

اگه دوستش داری 

اما اما اگه زیاد برات مهم نیست فراموش کن

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

برخوردت جوری هست ک انگار کارش روت تاثییر نذاشته . ن افسردگی ن خشمی نه تنفری. بی تفاوت بی تفاوت میری لایکش میکنی. بگو اتیشت میزنم. بگو برو از شرکت وگرنه میکشمت‌ . بگو منو از تمام مردا متنفر کردی. بگو ب زمین گرم بخوری. بگو حیف دل من ک ۸ سال منتظرت موند. ک نگه چقد بی تنفاوته و بی غیرته. 

برخوردت جوری هست ک انگار کارش روت تاثییر نذاشته . ن افسردگی ن خشمی نه تنفری. بی تفاوت بی تفاوت میری لایکش میکنی. بگو اتیشت میزنم. بگو برو از شرکت وگرنه میکشمت‌ . بگو منو از تمام مردا متنفر کردی. بگو ب زمین گرم بخوری. بگو حیف دل من ک ۸ سال منتظرت موند. ک نگه چقد بی تنفاوته و بی غیرته.

من خیلی با این پسته ساحل موافقم واقع خوب گفتی ساحل 

ابان جون راست میگه ساحل برو تو دایرکت اینستا هرچی از دهنت درمیاد بهش بگو بهش بگو دیگه پاتو تو ادارم نزار من بعد از تو از هرچی مرد متنفر شدم اینجوری میفهمه تو پاکی

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍