2777
2789
عنوان

نسبت به من چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 77 پست
بله منظورم همونه تمبر هندی اابته متاسفانه

اوه الان یافتمش😯 من دیگه حرفی ندارم

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس بدی بهش دارم شایدم حسم اشتباهه ولی حس میکنم از بس کیس داره سرش شلوغه حالا شماهم اگه پا دادی که خوب ندادی هم هیچی کلا آب زیر کا و مرموزه 

این کاراش که کار خودشو کرد و رفت یعدشم لایک میکنه و حرف نمیزنه ی جوریه

دل فریب من 22سالم بود الان 30سالمه..8سال گذشته

خداي من 😔😔😔هشت سال بيخيال نشستي چون پول نداشت به درك كه نداشت بايد تكليفت رو روشن ميكرد

مامانت اينا ميدونن؟هيچ رقمه نميتوني ثابت كني ديگه

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

میترسم به خاطر عشق زیادی که بهش داری بازم اشتباهت و تکرار کنی ولی اگه میخواستت وقتی که وضع مالیش خوب میشد یه جوری پیدات میکرد ولی نکرد راحت گذشت کرده این معلوم میشه که وجدان نداره باید ببخشید که رک گفتم عزیزم 

ببین ادمای مغرور خیلی زرنگن خوب بلد یکیو لسیر خودشون کنن با همین بی محلیاشون طرفو روانیه خودشون میکنن

نقطه ضعف یک ادم مغرور بی محلیه اگه تو هم خیلی بی محلی کنی میاد سمتت اما اگه اینبار اومد سمتت بگو من 8 سال پیش حرفمو زدم که مردونگی نکردی 

الان اگه مرد شدی بیا جلو برا خاستگاری

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

دوس دارم کاری کنم که حداقل نسبت به من بدبین نباشه

بذار بهت بگم چرا سكوت كرده فقط لايك ميكنه

منتظره تا تو بهش نزديك بشي بهش 

بعد دوباره ازت سوءاستفاده كنه راحت

به فكر ازدواج مزدواج هم نيست چقدر تو خوش خيالي دختر

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

چرا همون 8 سال پیش این قضیه رو پیگیری نکردی مگه شهر هرته که طرف هرکار دوس داره بکنه بعد بگه وضع مالیم خوب نیست؟؟؟مگه قبلش نمیدونست وضع مالیش بده چرا رابطه برقرار کرد باهات؟؟؟

مشخصه خیلی ساده ای

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍