2777
2789
عنوان

نسبت به من چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 77 پست

عزیزم انقد باکره بودن اهمیت نداره من خواهرم نبودن و کلی خواستگارم داشتن به همه هم میگفتن و اکثرا میگفتن برام مهم نیست و آخر سر هم با یه پسر فوق مذهبی ک بهشم گفته بودن ازدواج کردن واسه خودت غرور داشته باش چرا خودتو آزار میدی با این اتفاق باور کن این حرف ک مردا با کسی ک باهاش رابطه دارن ازدواج نمیکنن یا تو دختر بدی بودی درست نیست من و همسرم

باهم رابطه داشتیم و بعدم ازدواج اونم بعد ۳سال  فقط فرقش این بود من ۲۰سالم بود ایشون ۳۰سال ین دوست شما اون زمان مناسب نبوده ففط همین دلیل نمیشه مرد بی وجدانی باشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اون اقا میدونه نامردی کرده اگه شرایط نداشت نباید باهات رابطه برقرار میکرد.خودشم میدونه بهونه اورده و نامردی کرده.الانم روش نمیشه پیشنهاد رابطه بده.منتظر تو جلو بری اما مطمئن باش ازدواج تو فکرش نیست.

و اینکه بدبینه یا نه همچین حقی نداره. به اون ربطی نداره.تو فک میکنی خودش این مدت با کسی نبوده؟

تو کار خوبی کردی اون سالها ازش فاصله گرفتی.و خودت معطلش نکردی.کم نمیبینیم دوستی هاس 10 12 ساله که همینجور ادامه داره بی هدف