من یه مشکلی دارم لطفا اگر میتونید کمکم کنید مشاوره بدید من زمانی که 22سالم و دانشجو بودم با یه اقا پسر اشنا شدم اون دانشگاه دیگه میخوند وسال اخر بود خلاصه من بهش علاقمند شدم و بدلیل این علاقه بینمون رابطه پیش اومد بعد از چند ماه ازش خواستم بیاد خواستگاری که اقا گفت من مشکلات مالی دارم واسم صبر کن که من کات کردم چون حس کردم منو نمیخواد..بعدش. توبه کردم و با هیچ پسری دوس نشدم دانشگاه رو تمام کردم و تو ازمون شرکت کردم و تو یه شرکت مشغول به کار شدم و ارشدم گرفتم الان 30سالمه از فضا اون اقا پسر هم واسه بعضی از کارهاش میومدسمت اداره ما که همو شناخیم و احوالپرسب کردیم اونم ارشدش گرفت و شاغل شرکت نفت ومجرده 32سالشه..هروقت می مومد اداره ما من سلام علیک میکرد دیگه هیچ حرفی نمیزد..حتی توی اینستا گرام هم منو فالو کرد و فقد پست هارو لایک میکنه همین اصلا دایرکت نمیاد فقط همین..ولی من دوباره عاشقش شدم..همیشه عکسای که تو اینستا میزاره رو میببنم رو گاهی میبوسم..اما نمی دونم چرا با اینکه میدونه من مجردم نمیاد خاستگاری چکار کنم دوباره جذبم بسه واسه ازدواج?
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی من بهت حق میدم اتفاقا تو کاره خوبی کردی اونموقع که خیلی سریع بحث ازدواجو اوردی وسط چون نشون دادی دختر الکی و بی ارزشی نیستی که بتونی فقط دوست بمونی و این باعث میشه که تو ذهن یک پسر جایگاه ویژه ای داشته باشی اما از یک طرفم اون پسر با خودش فک میکنه که تو بخاطر وضع مالیش باهاش نموندی باید ی جوری بین حرفات بهش بفهمونی که بخاطر پول نبوده و بخاطر شخصیت و حساسیت های دخترانه و مخالفت با دوستیه بدون سرانجام بوده