2777
2789
عنوان

نسبت به من چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 77 پست

تولدش کیه؟ عیدی روز مردی یه چیزی رو بهونه کن بهش تبریک بگو سر صحبتی چیزی باز کن خب کم کم

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم در گیر عشق و عاشقی نمیشدم درس خونده ای کارم ک داری. ول کن بخدا گوشت خابه

اين خانم ديگه نميتونه ازدواج كنه متوجه هستين؟

مگه اينكه شرايط خيلي خاص پيش بياد

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

وای خواهش می کنم اول این قضیه رو کامل و واضح برای ما روشن کن باهاش سکس داشتی؟ یا منظورت از رابطه دوستیه بدون تماس بدنیه؟

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

تمر هندی اگر میخواست سواستفاده کنه چرا اینقدر سکوت کرده واصلا چیزی نمیگه فقط لایک میکنه ومیره تقریبا الان چندماه کارش همینه..و سرکارم که میاد فقط سلام میکنه و میره قسمت جایی که کار داره

اين خانم ديگه نميتونه ازدواج كنه متوجه هستين؟مگه اينكه شرايط خيلي خاص پيش بياد

عزیزم تا جایی که من فهمیدم منظورش از رابطه، رابطه دوستیه نه رابطه جنسی

به نظر من اصلا باهاش رو در رو نشو که کم کم از دلت بره بیرون الان خودت موقعیت خوبی داری ایشالا یه کیس بهتر پیدا بشه از این صد بار بهتر ولی اون موقع نباید رهاش میکردی که پای کاری که کرده وایسه

وای خواهش می کنم اول این قضیه رو کامل و واضح برای ما روشن کن باهاش سکس داشتی؟ یا منظورت از رابطه دوستیه بدون تماس بدنیه؟

سكس داشته گفت ديگه

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎