2777
2789
عنوان

نسبت به من چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 77 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و همینطور بهش بفهمون حالا هرجور شده که دیگه بعد از اون بخاطر ارتباطی که با اون داشتی نتونستی وجدانتو راضی کنی که با کسه دیگه ای ازدواج کنی البته همه اینا غیر مسقیم که فک نکنه کشته مردشی

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

دوست عزيزم اكه احيانا تورو تنيخواد و علاقه نداره كه هيچي ولي اكه چون بآهات رابطه داشته فك ميكنه تو دختر خوبي نيستي همون بهتر كه بره بميره همچين آدمي ارزش فكر كردنم نداره

آنچه كه انجام ميدهي بسيار تاثيرگزارتر است از آنچه كه ميگوئي

به نظر منم بهت بدبین شده توایران همچین چیزی جانیوفتاده معمولا فکر میکنن بعداونم باکسانی بودی به نظرم اگهبرای ازدواج میخواستت خب میومد جلو کلا بیخیالش شو

فک نمیکنم منظورش اون رابطه باشه میگه علاقه مند شدم و رابطه ایجاد شد یعنی دوست شدیم فقط

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

ایدیناسا متاسفانه پسر مغروری هست..ولی همیشه لایک می کنه منو سلام احوالپرسی می کنه اگر دوسم نداره چرا. اینکارو میکنه  

شاید خوابوندتت تو آب نمک. اگه کیسشو پیدا نکرد تو باشی مجرد نمونه عاشقم که هستی و بی زحمت به دستش میای فعلا تو کیس اخریشی احتمالا

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

بله شما دوست نشدی ولی خب طرز فکر پسرا اکثرا اینجوریه 

من که میگم برا رسیدن بهش تلاشی نکن آخه ی جوریه بیشتر از سمت شماست و معمولا عاقبت نداره حتی اگه برسی 

نمونش جاری خودم بیشتر از سمت دختره علاقه و ابراز دوست داشتن به ازدواج بود اوناهم رابطه داشتن آخرشم هرجور شد ازدواج کردن ولی جداشدن باکلی مشکل

خوب اخه توام يهويي برگشتي ب ي پسر دانشجو فرتي گفتي بيا خاسگاوي خوب سرايطشو نداشته لابد تو نباس كات ميكردي تازه پيشنهاد خواستگاريم نباس ميدادي. الانم دوباره خودتو كوچيك نكن جلوس

واااااا خوب بايدم سريع ميگفته بيا خواستگاري چون باهم رابطه داشتن اتفاقا نگفتنش بد بوده چون پسره فكر ميكرده اين كاره اس(البته با عرض معذرت از استارتر)

اما نبايد كات ميكردي بايد بهش پيله ميكردي كه الان من تكليفم چيه؟نميتونم با كسي هم ازدواج كنم ديگه 

نبايددددددد رهاش ميكردي اون موقع الانم صدردصد بدبين شده

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

بچه ها چرا دختر ابان رو مقصر میدونید؟؟؟

ی دختر منشاء احساسه بیچاره عاشق شده حالا سنشم کم بوده اون زمان یک کارایی کرده 

اون پسر بی وجدان بوده که بخاطر شرایط مالی نیومده جلو حداقل میتونست بیاد خاستگاری نامزد کنه تا زمانی که درسش تموم شه 

تو این قضیه پسره بیشتر مقصر بوده که رابطه برقرار کرده و پای کارش نمونده 

نه دختر ابان 

ابان جان به نظر من اگه واقعا دوستش داری تو اینستا یجور پست هایی بزار که مرتبط با رابطه قدیمتون باشه ولی تو رو اصلا به رویه خودت نیار

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍