امشب تو خونه مادرشوهرم چند نفر مهمان داشتیم، کلا دو ساعت اونجا بودند و یه تایمی هم برای شام و پذیرایی رفت، با این حال 5 دور چای به مهمانها تعارف کردند و عین 5 دور میزبان و میهمان با عشق و علاقه چای رو نوشیدند، من
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مخصوصا خونه ی عزیزانت باشه و گرم حرف و آجیل و تخمه شکستن
چایی پررنگ باشه
یا بچه شیرخواره داشته باشی
من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
پس خیلیا اینطور، من الکی تعجب کردم ولی ساعت 12 شب واقعا نمیشه خورد
اره جونم عادی باش 😄😄
تازه عمه من میاد خونمون میگه چیه فنجون چایی باید لیوانی باشه. دامادم با استکان ۴ تا میخوره.. دیگه نگم برات خواهررر😄😄😄 اگه لیوانی بود شاید کمتر میخوردن.. درسته ساعت ۱۲ شب برا ما نشدنیه .. مادر من ساعت ۱۰ شب چایی بخوره تا صبح بیداره🤦♀️