2777
2789
عنوان

معاینه ی ماه آخر بارداری و لک بینی+ کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 19074 بازدید | 56 پست

بزا وارد ۳۸هفته شی پیاده روی و ورزش کن حالت گربه و دم کرده گل گاو زبون و دوش اب گرم و قر دادن و شروع کن زایمان راحتی خواهی داشت  

من خودکشی نمیکنم اما،اگ ی ماشین با سرعت نور بیاد سمتم،،قدم از قدم ور نمی دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچ علائمي نداري؟مثل كمردرد و دل درد و اينها؟

چرا من از ماه اول اینا را داشتم  

ولی الان خوابیدم بهترم

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
عجب دلي داري كه طبيعي زايمان ميكني

وا بیا برو بزرگش نکن دل نمیخواد که یکم باید صبور باشی فقط

وا بیا برو بزرگش نکن دل نمیخواد که یکم باید صبور باشی فقط

صد سال سياه طبيعي زايمان نميكنم با اين چيزا كه هر روز ميشنوم 

سزارين شدم خيلي همممم راضي ام خدارو شكر هيچ دردي هم نداشتم بعد زايمان 

والا تو شير زني خبر نداري

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
من خيلي درد دارم از اولش داشتم اما الان ديگه غير قابل تحمله يه خواب راحت ندارم تكون نميتونم بخورم از درد كمر و لگن و زير دل دردام دوست دارم زودتر زايمان كنم اونم طبيعي از القاي زايمان چيزي ميدونيد؟

اوووه من که لگنما انگار پتک کوفتن توش ولی چون 8 ماه استراحت مطلق بودما همه کاراما الان خودم میکنم انگار از زندان آزاد شدم این دردا برام مهم نیس  

بزا وارد ۳۸هفته شی پیاده روی و ورزش کن حالت گربه و دم کرده گل گاو زبون و دوش اب گرم و قر دادن و شروع کن زایمان راحتی خواهی داشت

دیگه پیاده رویا که شرو کردم ورزشامم میکنم دمنوشا را هنوز نخوردم

برگ تمشك  دم كن بخور زعفرون پياده روي اينا باز ميكنه

زعفرون رو تو کلاس آمادگی زتیمان گف نخورین بدتر خونریزی میده برا بچم سنگینه ضرر داره براش

رز 

من يه بار زايمان طبيعي داشتم اما خب واقعا اونقدر ناگهاني اتفاق افتاد كه تجربه م ناقصه ازش 

اما اينقدر هم خوب و راحت بود و پزشك عالي اي داشتم كه الان اگر بهم بگن بايد سز بشي قالب تهي ميكنم 

بهتره ديد منفي نداشته باشي 

به هر حال تشخيص نوع زايمان با پزشك هست به گونه اي كه سلامت مادر و جنين هر دو در اولويته

زعفرون رو تو کلاس آمادگی زتیمان گف نخورین بدتر خونریزی میده برا بچم سنگینه ضرر داره براش

ولي برگ تمشك رو مطمئنم كه خوبه 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
من دوست دارم پياده روي كنم اما واقعا نميتونم نيني خودشو پايين جمع ميكنه انگار يه عالمه سنگ بهم اويزون كردن بعدم اينقدر درد ميگيره كه 😶

عزیزم طبیعیه جاش تنگه شایدم اومده تو لگنت ماله همینه نترس اگر تو ماهی راه برو نهایت زایمان میکنی بچت الان کامله