2777
2789
عنوان

معاینه ی ماه آخر بارداری و لک بینی+ کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 19074 بازدید | 56 پست
گل گاوزبون و پیاده روی خیلی تاثیر داره البته من شب زایمانم گل گاو  بون خوردم  سریعتر بازشد رفتم بیمارستان چیز کمی به زایمانم بود کمتر درد و احساس کردم .گل گاوزبون عااااللللیییه

از الان بخورم؟

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فائزه تاپبك رو نتركون تا اخرش بيا از وضعيتت بگو منم ميام مينويسم

باشه حتتتتتما توکل بر خدا

بچه ها من خوابم ببخشید شب بخیر

اگر کسی تجربه ای بیشتر داره بگه من لک میبینم طوری نیس؟

فعلا

شبتون خوش

سلام گلم من ۶ اردیبهشت تاریخ زایمانم بود ولی بیست فروردین رفتم دکتر معاینه کرد لک بینی افتادم و درد داشتم بیمارستان قبولم نمیکرد میگفت دو سانت بیشتر باز نیستی وقتش نیست تا اینمه ۲۲ کیسه ابم پاره شد و بچه دنیا اومد . البته تو این دو روز با این که درد داشتم راه خیلی رفتم

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
از الان بخورم؟

بذار هفته ۳۸ به بعد البته اگه عجله نداری برای بدنیا امدنش  بذاره برای زمانی که دردات شروع میشه 

ولی اگه میخوای تحریک بشه و زایمانت نزدیکتر  از هفته ۳۸ به بعد بخور 

دنیا دو روز است ان روز که با توست مغرور مباش و ان روز که علیه توست صبور باش هردو پایان پذیر است 

عزيزم لكه بيني بعد از معاينه طبيعيه، روزاي اخر تو رشد ني ني خيلي مهمه ،منم در ٤٠هفته طبيعي زايمان كردم خيلي هم راضي بودم.براي نرم شدن دهانه رحم پياده روي ،نزديكي داشته باش ، من اصلا هيچ دمنوشي هم نخوردم ان شاالله زايمان راحتي داشته باشي