2777
2789
عنوان

معاینه ی ماه آخر بارداری و لک بینی+ کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 19073 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم براي زعفران شنيدم فقط شدت دردارو بيشتر ميكنه اما دم كرده تخم شويد و گل گاوزبان رو توصيه ميكنن

فردا همه چيز معلوم ميشه 

خودم خيلي پايين حسش ميكنم 

دوست دارم زودتر نيني بياد

انشاءالله خدا به همگيمون كمك كنه

رز من يه بار زايمان طبيعي داشتم اما خب واقعا اونقدر ناگهاني اتفاق افتاد كه تجربه م ناقصه ازش اما اينقدر هم خوب و راحت بود و پزشك عالي اي داشتم كه الان اگر بهم بگن بايد سز بشي قالب تهي ميكنم بهتره ديد منفي نداشته باشي به هر حال تشخيص نوع زايمان با پزشك هست به گونه اي كه سلامت مادر و جنين هر دو در اولويته

مهتاب جون الان اين حرفي كه ميگم درست نيس گفتنش اينجا ولي ميگم

بچه دختر خالم زود دنيا اومدو بستري شد يك ماه 

من هر روز بيمارستان پيشش بودم 

باور كن هر روز سه چهارتا بچه ناقص مياوردن كه حين زايمان طبيعي ناقص شده بودن از اونجا چشمم ترسيده

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
صد سال سياه طبيعي زايمان نميكنم با اين چيزا كه هر روز ميشنوم سزارين شدم خيلي همممم راضي ام خدارو شكر هيچ دردي هم نداشتم بعد زايمان والا تو شير زني خبر نداري

من یه 24 ساعت هفته22 زایشگاه بستری شدم 5 تا طبیعی جلوم دیدم برخورد ماماهام خوب بود نباید هول بیخودی بکنی الکی بعضیا فقط بزرگش میکنن

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

گل گاوزبون و پیاده روی خیلی تاثیر داره البته من شب زایمانم گل گاو  بون خوردم  سریعتر بازشد رفتم بیمارستان چیز کمی به زایمانم بود کمتر درد و احساس کردم .گل گاوزبون عااااللللیییه

دنیا دو روز است ان روز که با توست مغرور مباش و ان روز که علیه توست صبور باش هردو پایان پذیر است 

اگه میخوای زود زایمان کنی و راحت شب قبلش روغن کرچک بخور و شربت زعفران

آره یه گروه هستم چت بارداری، یه بچه ها دیروز صبح داشت میگف دلم درد میکنه امروز عکس بچشا گذاش گف دیشب روغن کرچک خوردم صبح دردم گرف 10 رفتم بیمارستان 10.40 دقیقه بچش بدنیا اومده بود اونم طبیعی

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟