2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد زن بگیره آیا حق داره

89068 بازدید | 333 پست

سلام دوستان گلم قبل از اینکه بگید تازه عضو شدی میخوای پربازدید بشی بگم من یه کاربر دیگه دارم فقط نمیخام شناسایی بشم و بعداز نظرات تایپک قفل میکنم 

دوستان من 15سالم بود که دیدم اصلاً پریود نمیشم سن 18سالگی خانوادم یکبار منو دکتر بردن ودکتر گفت تخمدان ورحمم کوچک هست و امکان هست باردار نشم ولی باید تحت درمان باشم ولی منو دیگه دکتر نبردن چند خواستگار داشتم ورد کردم خواهرم بهم میگفت می‌دونم عاشق فلانی هستی که جواب رد میدی مادرم بهم میگف بخاطر اینکه بچه دار نمیشی جواب رد میدی وهزار زخم زبون درحالی که 20سالم بود وقتی شوهرم اومد خواستگاری خدا شاهده گفتم نه ولی کسی حرف من براش مهم نبود بعد از چند روز من حاضر شدم که با شوهرم حرف بزنم ومشکلم بگم ولی همین که من گفتم قبوله باهاش حرف میزنم شب ساعت 12بابام گفت فردا صبح میرید آزمایش خون من گریه کردم گفتم نمیرم بابام گفت خودم با کارد میکشم تورا هم روش که رو حرفم حرف میزنی منم فقط گریه کردم وخوابیدم فرداش رفتم برا آزمایش خاستم مشکلم بگم ولی باز نزاشتن منم بیخیال شدم وپیش دوستم گفتم یا من بچه دار میشم یا شوهرم زن میگیره یا طلاق ولی فکر اینجاش نکردم که چقدر سخته الان 5ساله عروسی کردیم و شوهرم میخاد زن بگیره ومن دیوانه وار عاشقشم نمی‌دونم باید چکار کنم شما راهنمایی کنید ممنون میشم 

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتی؟

الان انقدر علم پیشرفت کرده قطعا راه درمانی هست

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍

اول اینکه دروغ بسیار بزرگی گفتی بهش حق میدم عصبی باشه و حتی حق میدم بخواد طلاقت بده به خاطر پنهون کاری این همه سال ، چون اصلا موضوع کوچیکی نیست.

اما تلاشتون رو بکنید مشکلت درمان شه. حتی میتونید رحم اجاره ای بگیرید . اما درمورد زن دوم بستگی به خودت داره ، من باشم طلاق میگیرم و حاضر نمیشم هوو داشته باشم.

دکتر رفتی؟ الان انقدر علم پیشرفت کرده قطعا راه درمانی هست

اره دکتر رفتم.شانس ivfام کمک بود و شوهرم راضی نشد الان داره زن دوم میگیره نمیدونم چکار کنم نمیتونم طلاق بگیرم نه بمونم فکرم بهم ریخته است شب روزم گریه هست

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم