سلام دوستان گلم قبل از اینکه بگید تازه عضو شدی میخوای پربازدید بشی بگم من یه کاربر دیگه دارم فقط نمیخام شناسایی بشم و بعداز نظرات تایپک قفل میکنم
دوستان من 15سالم بود که دیدم اصلاً پریود نمیشم سن 18سالگی خانوادم یکبار منو دکتر بردن ودکتر گفت تخمدان ورحمم کوچک هست و امکان هست باردار نشم ولی باید تحت درمان باشم ولی منو دیگه دکتر نبردن چند خواستگار داشتم ورد کردم خواهرم بهم میگفت میدونم عاشق فلانی هستی که جواب رد میدی مادرم بهم میگف بخاطر اینکه بچه دار نمیشی جواب رد میدی وهزار زخم زبون درحالی که 20سالم بود وقتی شوهرم اومد خواستگاری خدا شاهده گفتم نه ولی کسی حرف من براش مهم نبود بعد از چند روز من حاضر شدم که با شوهرم حرف بزنم ومشکلم بگم ولی همین که من گفتم قبوله باهاش حرف میزنم شب ساعت 12بابام گفت فردا صبح میرید آزمایش خون من گریه کردم گفتم نمیرم بابام گفت خودم با کارد میکشم تورا هم روش که رو حرفم حرف میزنی منم فقط گریه کردم وخوابیدم فرداش رفتم برا آزمایش خاستم مشکلم بگم ولی باز نزاشتن منم بیخیال شدم وپیش دوستم گفتم یا من بچه دار میشم یا شوهرم زن میگیره یا طلاق ولی فکر اینجاش نکردم که چقدر سخته الان 5ساله عروسی کردیم و شوهرم میخاد زن بگیره ومن دیوانه وار عاشقشم نمیدونم باید چکار کنم شما راهنمایی کنید ممنون میشم